May 3, 2011

New Arrival Chiffon Blouse -Lily

Lily 


Measurement(inches'):
Free size
boleh muat dari size S dan M
shoulder 14.5 | bust 33 | hip 42 | length 23 | sleeve length 22
Material: Chiffon 
Description : blouse chiffon mempunyai 2 layer (rujuk gambar) material agak jarang boleh dipadankan bersama inner, ada tali di bahagian leher tu nampak bergaya. material yg tak panas dan boleh di mix match bersama slack atau maxi skirt utk lebih bergaya. 
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Maria Elena memakai lily blouse color yellow.
Sesuai dipakai untuk ke pejabat di match dengan slack atau skirt maxi, mmg bergaya :)

2458 Yellow SOLD OUT

2459 Black SOLD OUT

2460 White AVAILABLE

2461 Yellow Mustard SOLD OUT



Boleh order chiffon blouse lily  ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^


16 comments:

  1. warna kuning still ad ag ke??

    ReplyDelete
  2. is it still available??

    ReplyDelete
  3. ala... dah bank in... tp terlebih dari 3 hari la... xbaca pulak... mcm mana erk

    ReplyDelete
  4. dayah, huhu takpe. kalau stok ada, dhania akan terus hantar. kalau stok takde, kite pulangkan duit.

    ReplyDelete
  5. Mrs. One, warna kuning ada lagi :)

    ReplyDelete
  6. kaler ape je ade lg?is it true yellow and mustard da xde stok da?

    ReplyDelete
  7. warna yellow n mustard mmg da xde ke?

    ReplyDelete
  8. sold out. yg available seperti tertulis di atas

    ReplyDelete
  9. saya nak yg black. da isi order form pon. plissss balas. hehe

    *raihan*

    ReplyDelete
  10. still avail lagi ke black & white?/ ;))

    ReplyDelete
  11. sy nk yg white colour... plz reply

    -norhayati-

    ReplyDelete
  12. sy nk warna itam...tp dh abiz.. nape x restock balik... cmfrm sy bli...

    ReplyDelete
  13. sorry dear, mmg tak direstock dah.

    ReplyDelete