May 31, 2011

New Arrival Crop Jacket - Anita

Anita

Measurement(inches'):
Crop Jacket Anita ni free size tapi sesuai untuk size S dan small M. refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Free size: shoulder 13 | bust up 32 | length 20 | sleeve length 23
Material: Mixed Cotton
Description : crop jacket style vintage dengan details belt di bahu dan bahagian belakang untuk nampak lebih bergaya, bergetah di bahagian pergelangan tangan dan bawah jacket juga ada button di bahagian depan. 
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Bahagian belakang jacket ada belt
tapi tak sampai ke bahagian depan

Design bahagian belakang jacket

details belt ni ada juga di kiri dan kanan bahu 

2518 Black SOLD OUT

2519 Light Brown SOLD OUT

2520 White SOLD OUT

Yan menggayakan crop jacket Anita color light brown



Dapatkan crop jacket anita  dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

7 comments:

  1. wah, cantiknya, tapi kena tunggu gaji masuk ;(

    ReplyDelete
  2. skirt extender tu mmg skali ngn belt tu ke?

    ReplyDelete
  3. crop jacket sgt suweeettt...
    suke la!

    sab

    ReplyDelete
  4. crop jacket tak restock ker???

    ReplyDelete
  5. crop jacket tak restock sis. EDZ nak buat design baru :)

    ReplyDelete