May 3, 2011

New Arrival Crumple Shirt - Linda

Linda

Measurement(inches'):
Free size: shoulder up to 14.5 | bust 34 | hip 34 | length 26 | sleeve length 23
sesuai untuk size S dan M
Material: mixed cotton 
Description : yang selalu kita tengok trend crumple shawl kan? senang tak payah nak iron boleh terus pakai.. hehehe. New arrival dari eightDesigns Boutique - crumple shirt!!. kalau nak iron pun boleh crumple tu akan hilang jadi normal shirt la. Kalau tak nak iron pun boleh, pakai style crumple.. sempoi ^_^ 
Price: RM45
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Maria Elena menggayakan crumple shirt mengikut style tersendiri. 
color crumple shirt ni mmg mcm oldskol sikit tapi tetap boleh nampak cantik ^_^ 

2466 Red

2467 Brown

2468 Pink

2469 Blue

2470 Grey

2471 Orange



Boleh order crumple shirt Linda ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

3 comments: