May 3, 2011

New Arrival Denim Shirt - Hafiza (ALL SOLD OUT)

Hafiza - Denim Shirt

Measurement(inches'):
Free size: shoulder up to 15 | bust 32 | hip 32 | length 23 | sleeve length 23
sesuai untuk size S dan M 
Material: soft denim 
Description : denim shirt ni mmg cun sgt sbb ada details di bahagian lengan, bahu dan belakang. ada 2 poket di bahagian dada depan. 
Price: RM60
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Maria Elena menggayakan denim shirt Hafiza dengan jeans + shawl, simple je kan :) 

details di bahagian belakang

close up sikit details di bahagian bahu, mmg lawa!

2464 Denim Blue SOLD OUT

2465 Denim Light Blue SOLD OUT


Boleh order denim shirt hafiza yg hot ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

6 comments:

  1. re-stockable tak?
    suka sangat sangat!
    especially denim blue.
    :)

    p/s : denim light blue still available?

    ReplyDelete
  2. restok plizz... i nk

    ReplyDelete
  3. in july or august, insyaAllah =D

    ReplyDelete
  4. restock2~ i nak...july leh dpt x? :)

    ReplyDelete
  5. kak...nanti dah restock announce dekat twitter/fb ye! :)

    ReplyDelete