May 3, 2011

New Arrival Harem Pants - Akmal (restocked)

Akmal 

Measurement(inches'):
Free Size boleh fits from size S, M and small L
Length : 36 inci 
Material: High Quality Lycra  
Description : harem pants ni bergetah di bahagian pinggang, ada 2 poket di belah kiri dan kain. material mmg selesa dipakai. 
Price: RM35
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*


Harem Pants kembali, designs kali ni berbeza dgn yang lama tapi tetap selesa dipakai. 
tapi harem pants ni free size boleh fits from size S, M and small L sahaja. 


2472 Grey OUT OF STOCK


2473 Black OUT OF STOCK


Boleh order harem pants yg hot ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^




21 comments:

  1. wahh cntek lah harem pants nih
    i nk beli yg grey lah

    ReplyDelete
  2. boleh tanye tak??harem pants tu kalu i nak beli yang s size utk pinggang size 26 okey tak??

    ReplyDelete
  3. ada lagi :) nieda boleh isi order form cepat2 ok. takut diambil org.

    ReplyDelete
  4. kita nk book dulu yg grey bole dak???nnt kat umah kita isi form

    kat opis line xclear...


    huhuhuhu

    ReplyDelete
  5. klu size m pinggang i 29 u rse muat x&sesuai x nk pki pants ne?

    ReplyDelete
  6. akak, tappered pants takde ke? then, kalau nak beli baju yang kak maria pakai nie sekali dgn harem pants berapa total? boleh tak?

    ReplyDelete
  7. miss.. wane grey tu ada lagi tak? skali postage bapa ye??

    ReplyDelete
  8. grey ad ag x?? n baju pink y model ni pki ad ag ke??

    ReplyDelete
  9. sis, i nak colour grey ada lagi tak?

    ReplyDelete
  10. dua2 pun ada lagi sis. baju pink & harem pants black & grey :)

    ReplyDelete
  11. termasuk pos laju ke sarawak ke?

    ReplyDelete
  12. minat jugak tp xtaw muat x.. saiz pinggang smpi brape eh-zi

    ReplyDelete
  13. nak tnye , kalo size untuk budak sekolah menengah umur dalam 14 , saiz yang sesaui , saiz ape yea ?

    ReplyDelete
  14. boleh lagi sis. dua-dua warna available. ada restock sikit. tq :)

    ReplyDelete
  15. Restock pls.. I want black for me

    ReplyDelete