May 18, 2011

New Arrival Shirt - Salina

Salina

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 15 | bust 38 | hip 38 | length 29 | sleeve length 22.5
Sesuai untuk size M dan L tapi better refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Material: 35% Cotton, 65% Polyester
Description : nampak color shirt ni mcm faded sikit tapi tetap cun, labuh menutupi punggung, ada poket di bahagian dada, juga poket di kiri dan kanan baju, kain nipis tak panas, kalau rasa jarang boleh dipadankan dengan inner. 
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

2494 Grey OUT OF STOCK

2495 Brown OUT OF STOCK

2496 Blue OUT OF STOCK

Ada poket :)

Close up color grey

Close up color brown

Close up color blue

Color shirt ni macam faded sikit tapi tetap cun
kalau match dengan shawl yg kontra

Dapatkan shirt salina dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

4 comments:

  1. slm, bj ni ker yg k'sharifah shahira pkai dlm nlko pg td..

    ReplyDelete
  2. ok, i suka, xkelip ,mata tgk k'shira pkai bj ni. mntk pndpt ckit, grey dgn blue, mana cntik, hehe..

    ReplyDelete