May 10, 2011

New Arrival Skirt Pendek sebagai Extender - Amani

Amani

Measurement(inches'):
Free size
fits S and M
waist 25" (can be stretched to 30")
Material: Chiffon 
Description: Pinggang ada getah, boleh stretch. Ada lining, so tak jarang even diperbuat daripada kain chiffon.
Price: RM35
Free Delivery via Poslaju



Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

*warna dalam gambar sedikit berbeza dari produk sebenar*

Yan menggayakan skirt pendek sebagai extender Amani color black.
Boleh match dengan shirt or t-shirt yang pendek ^_^ 

2486 Black AVAILABLE

2487 Cream AVAILABLE

Boleh digayakan macam ni jugak.Cantik kan? :D 

Boleh order skirt amani  ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

17 comments:

  1. ada re-stock in black?
    please say yes...
    *fingers crossed
    :)

    ReplyDelete
  2. will do our best to restock in july or august :)

    ReplyDelete
  3. nti bln july blk x saya oder nak wana itam....

    ReplyDelete
  4. hope ad lah skirt tuh wrne itam bln 7 nie . saia nak order . =p

    ReplyDelete
  5. hope ad re-stock in black.. sy nk order ;)

    ReplyDelete
  6. sis, bpe hb dis skirt will re-stock? i'm waiting for it :)

    ReplyDelete
  7. Ramai juga mahu restock. Hehehe. ssaya juga!

    ReplyDelete
  8. sis ad inform there'll be restock amani in black for the last month in july..
    can i know the 'true' date for it.. ;)
    please leave ur comment..
    thanks :)

    ReplyDelete
  9. ade lagi tak ni?..nk order la..huhu

    ReplyDelete
  10. hi fyza,

    kebiasaan kalau label pada product tu "AVAILABLE" meaning available :) ehehe. in this case skirt ni memang available sebab EDZ ada restock byk juga before raya hari tu. fyza bole terus isi order form ok

    ReplyDelete
  11. Salam
    dear, nak tny extender ni ade lg x dear utk size m?

    ReplyDelete
  12. sis Mazlina,
    extender ni free size. sesuai utk semua dari saiz S hingga M. extender ni masih available :)

    ReplyDelete
  13. nak order la yg nie..black.so mcm mn sy nak transfer??melalui maybank2u,tq

    ReplyDelete
  14. boleh isi order form terlebih dahulu sis :)

    ReplyDelete