May 31, 2011

New Arrival Stripe Shirt - Fairuz

Fairuz

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 15 | bust 38 | hip 38 | length 29 | sleeve length 22.5
Sesuai untuk size M dan L tapi better refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Material: 35% Cotton, 65% Polyester
Description : sekali imbas nampak macam shirt fariza yang hot dan banyak kali restock tu tapi mmg diffenrent sebab shirt fairuz ni button setengah je sampai dada dan jalur tu tak lurus sangat. material lebih kurang sama dengan fariza.  
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Maria Elena menggayakan stripe shirt fairuz dengan jeans dan shawl silk color kontra
nampak simple tapi tetap manis

2509 Red SOLD OUT

2510 Brown/Green SOLD OUT

2511 black SOLD OUT

2512 Blue SOLD OUT

Boleh juga di match dengan skirt labuh potongan straight. nampak sopan. 


Dapatkan stripe shirt fairuz dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

7 comments:

  1. kain dia jenis keras/tebal/panas tak...sbb pnh nmpk mcm ni kat kedai2...mcm keras n panas je

    ReplyDelete
  2. nak tye gak.kain nipis kan?

    ReplyDelete
  3. kain dia nipis dan lembik2 gitu. delicate juga, better basuh tangan.

    ReplyDelete
  4. nmpak nice sgt2...mmg nk...tp takut tak muat plakkk...adeehhh :(

    ReplyDelete
  5. model pkai kaler ap ey?

    ReplyDelete
  6. Xde saiz S ke? yg model pakai saiz ape?

    ReplyDelete
  7. sis,stripe shirt ni kaler brown avalaible lg ye?

    ReplyDelete