May 31, 2011

Shawl Custom Made by EightDesigns - Yanie

Shawl Yanie

Measurement yang standard bagi sehelai shawl
Material: Chiffon 
Description : shawk chiffon bercorak seakan-akan timbul. 
Harga pengenalan: RM25
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service =D


Free Delivery via Poslaju 

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.



Maria Elena menggayakn shawl color black dan ala-ala color belacan. 
yang ni memang lawa, sebab corak color black tu seakan-akan timbul

Yan menggayakan shawl love color pink
memang lawa, corak love tu pun macam timbul 

Close up - corak shawl timbul


2513 Black-color belacan SOLD OUT

2514 Love Black-Pink SOLD OUT

2515 Love Pink SOLD OUT

2516 Love Purple-Pink SOLD OUT

2517 Star Black-Pink SOLD OUT


Dapatkan shawl custome made - yanie dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  



4 comments:

  1. saya dah isi form tapi takda feedback pun ? :)

    ReplyDelete
  2. color belacan tuh da x restock lg kew...

    ReplyDelete
  3. salam.color belacan xde restock ke?

    ReplyDelete