Jun 24, 2011

New Arrival Palazzo Pants - Aini (ALL SOLD OUT)

Aini

Measurement(inches'):
Free Size : hip 44 | length 35
sesuai untuk size S, M dan L
Material: Linen
Description : material jenis kesat, tak melekat pada badan kaki so mmg tak sexy juga tak jarang.bahagian pinggang bergetah.
Price: RM60
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

 Maria Elena menggayakan palazzo color brown
di match dengan shirt polkadot fida juga shawl patchwork norlia


 2540 black SOLD OUT

2541 brown SOLD OUT

2542 cream SOLD OUT

2543 dark grey SOLD OUT

2544 green SOLD OUT

2545 light brown SOLD OUT
(warna sebenar yang ini gelap sikit daripada gambar, iaitu warna coklat lembut)

cantik kan? :)

Dapatkan palazzo pants aini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :) 

7 comments:

  1. maria elena nih guna wedges dari edz jugak ker? berminat ngan wedges camni..

    ReplyDelete
  2. Hai. yg ni semua warna kecuali brown masih ada kan? I confuse la nak pilih warna apa? huhu....

    ReplyDelete
  3. palazzo sgt cantik .. but i org yg rendah .. palazzo pants x sesuai ngn i kot .. :(

    ReplyDelete
  4. dah x available ke???nk order..=(

    ReplyDelete
  5. Nak order lagi mcm mana?xde lagi ke?

    ReplyDelete
  6. dah abis ke?nk order..huhu

    ReplyDelete