Jun 30, 2011

New Arrival Plain Pleat Maxi Dress - Aliahana

Aliahana


Measurement(inches'):
Free Size : bust 32 | length 50
Material: Chiffon
Description : half lining di bahagian dalam (lebih kurang hingga ke lutut), bertali halus, details ropol di bahagian dada dan bergetah di bahagian pinggang.
Price: RM75
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.
 Maria Elena menggayakan plain pleat maxi dress - Aliahana
bersama dengan shawl custom made by EDZ star black-pink 

 maxi dress ada details/ropol-ropol di bahagian dada


Maria Elena pakai yg warna biru match dengan belt & crop cardigan diamond :)

 2559 pink-peach SOLD OUT

2560 green AVAILABLE

2561 blue SOLD OUT

 2561-1 black SOLD OUT
selain match dengan crop jacket, boleh dipakai dengan inner, 
crop cardigan mengikut keselesaan gaya tersendiri.
 Dress Aliahana ni juga boleh match dengan tudung/shawl pelbagai corak.

Dapatkan plain pleat maxi dress - aliahana dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun DI SINI. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :) 

7 comments:

  1. yang ni memang semua ada ropol dekat depan ker? yg blue colour tu mcm x ada jer. hmm..

    ReplyDelete
  2. Salam,
    kita boleh buat delivery ke Brunei? Klau ya, berapa harga shipping?

    Atul

    ReplyDelete
  3. salam Atul,
    kami dah stop deliver outside Malaysia, memandangkan kos shipping nya terlalu tinggi. tak berbaloi untuk hantar.

    tq dear.

    ReplyDelete
  4. ada kaedah lain tak untuk buat pembayaran ?

    ReplyDelete
  5. restock blik x yg black tu..?

    ReplyDelete
  6. Currently warna apa yang available?semua ada ropol ke? Mona

    ReplyDelete