Jun 9, 2011

New Arrival Shawl 100% Silk

Shawl Adni


Measurement(inches): length 75Material: 100% Silk 
Description : Shawl ni ada 2 lapisan dan hujung shawl bukan straight macam shawl biasa. boleh rujuk gambar. 
Harga pengenalan: RM40
Free Delivery via Poslaju Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service =D
Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.


Maria Elena menggayakan shawl silk Adni color biru, sweet je kan?

Shawl silk adni mudah dipakai, tanpa perlu pin/brooch pun boleh.

Color brown pun nice juga!
cuma lilit je macam Maria Elena gayakan, tapi kena pakai inner tudung yang menutupi leher

Color pink nampak ceria :) 

2527 Blue

2528 Brown

2529 Green-Yellow

2530 White-Pink


Dapatkan shawl silk adni dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

1 comment: