Jun 9, 2011

New Arrival Tapered Pants - Shafiqa

Syafiqa

Measurement(inches'): 

S : Waist 26 | Hip 32.5 
M : Waist 28 | Hip 33.5 
L : Waist 30.5 | Hip 36.5
XL : Waist 31 | Hip 37.5  
Material: Mixed tapi berkilat macam satin.
Description : cutting seluar adalah kecil, disarakan untuk refer kepada measurement. sesuai dipakai utk ke acara formal juga. 
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Details di bahagian tepi-poket

2531 Black

2532 Brown-Gold


Dapatkan tapered pants shafiqa  dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

5 comments:

  1. klu beli after dat xpadan bole tuka dgn saiz yg padan x..

    contohnya: klu kita beli S..pastuh xpadan..so kita return balik nak replace saiz M....

    brg tuh kita xbasuh lg la...kira just wear time try je...

    bole tuka ke tak??

    ReplyDelete
  2. klau tggi 168cm singkt x slur ni?

    ReplyDelete
  3. sis aleen - boleh tukar, boleh baca syarat2 nya dulu di belah kiri ye. delivery and return policy.

    sis anon - measurement dah disediakan boleh ukur dulu :)

    ReplyDelete
  4. ney ada lg x???n bla leh dpt klu bli ney

    ReplyDelete
  5. sis ney ada lg x???

    ReplyDelete