Jun 9, 2011

New Arrival Tapered Pants with diamonds - Nani

Nani

Measurement(inches'):
S : Waist 26 | Hip 29 | length 36
M : Waist 27 | Hip 32 | length 36
L : Waist 30 | Hip 33 | length 36
XL : Waist 31 | Hip 37 | length 36
Material: Mixed tapi berkilat macam satin.
Description : cutting seluar adalah kecil, disarakan untuk refer kepada measurement. sesuai dipakai utk ke acara formal juga. 
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Ada details diamond di bahagian pinggang seluar, nampak eksklusif!


2533 Black
SOLD OUT

2534 Champagne
SOLD OUT

Dapatkan tapered pants with diamonds dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

6 comments:

  1. dear... nk tanya... tapered pants ni kalau peha besar ssuai ke pkai ye??

    ReplyDelete
  2. kalau seseorang tu mempunyai peha besar bole pakai x suar ni

    ReplyDelete
  3. hi nak tanya ambil agent dropship tak? rasa macam berminat nak jadi agen dropship... :)

    ReplyDelete
  4. saya nk seluar di atas yg warna nya grey??ada lg x?

    ReplyDelete
  5. saya nak tanye seluar yang ni ade lagi tak stok 2534 Champagne saiz XL..

    ReplyDelete