Jun 13, 2011

Restocked : Polkadot Maxi Skirt (ALL SOLD OUT)

Zaza Polkadot

kembali lagi atas permintaan ramai. kali ni pun stok tak byk juga. ada lebih kurang 20 helai shj.

Measurement(inches'):
Free size
length 36 inci 
Material: High Quality Cotton 
Description : basically sama macam zaza yang plain cuma yang ni bercorak polkadot. Kain cotton jenis sejuk bila dipakai, tak panas. half double lining dan bergetah di bahagian pinggang. boleh dimacthkan bersama legging di bahagian dalam. 
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Maria Elena menggayakan polkadot maxi skirt dengan dimatch dengan crumple shirt linda color red. 

2492 Light Brown SOLD OUT

2493 Grey SOLD OUT

Cantik!!!

Dapatkan polkadot maxi skirt dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

4 comments:

  1. Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya :)

    ReplyDelete
  2. Cantiknye polkadot skirt ni..dah lame mencari tapi dah sold out :(

    Agak2 bile nak restock lagi ye..thanks. :)

    ReplyDelete
  3. dah habis jual ke?

    ReplyDelete