Jun 15, 2011

Skirt Pendek Plain sebagai Extender

Skirt Pendek Plain Sebagai Extender

Measurement(inches'):
Free size
fits S and M
waist 25" (can be stretched to 30")
Material: Chiffon 
Description: Pinggang ada getah, boleh stretch. Ada lining, so tak jarang even diperbuat daripada kain chiffon.
Price: RM29
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

*warna dalam gambar sedikit berbeza dari produk sebenar*

2491 Black SOLD OUT

 2491-1 Cream AVAILABLE


 2491-2 Grey AVAILABLE

Plain without corak

Basically sama je dgn skirt extender polkadot 
cuma yang ni plain dan available dlm color black sahaja.

Dapatkan skirt pendek sebagai extender dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja.

Siapa suka boleh LIKE :)  

6 comments:

  1. rm29 ? still available kan ? nak yg hitam :)

    ReplyDelete
  2. availble g x skirt ni?yg htm..

    ReplyDelete
  3. kak , warna hitam takde restock lagi ke ? lawa la :)

    ReplyDelete
  4. yg black mmg tak direstock lagi cik intan :)

    ReplyDelete
  5. payment melalui bsn xleh ka???

    ReplyDelete