Jul 13, 2011

eightDesigns my BFF Contest 2 --- RESULTS!


Salam sis :)

Akhirnya tamat sudah eightDesigns my BFF Contest 2. Banyak complain & cadangan yg diterima berkaitan isu likes yg diterima dari orang luar & juga exchange likes yg datang drp fake facebook accounts. Terms mcm ni memang perlu ada utk mengelak abuse.

eightDesigns memutuskan untuk menolak jumlah likes daripada orang luar Malaysia dan juga likes drp fake facebook accounts. Setiap likes pada gambar diteliti satu persatu dalam masa beberapa hari ni. Harapnya keputusan ni tepat & adil buat semua orang.

Total likes yg tersenarai di bawah adalah jumlah yg bersih setelah ditolak likes yg diragui. Keputusan juri eightDesigns adalah muktamad. Sebarang bantahan tidak akan dilayan.

Siapa berusaha dia berjaya! Tahniah buat semua peserta yg menang!. Terima kasih pada semua yg menyokong eightDesigns . Tanpa sokongan anda, eightDesigns tak kemana. TQ sgt  (^_^)


Juara! :































Tempat kedua:



Tempat ketiga:










SURI ARYANI .H. 1797 likes
Siti Syafiqah Binti Mohd Soleh 1144 likes
Farah Liyana Binti Zainudin 1132 likes
MARHANA BINTI MOHD SHUKUR 1036 likes
Nor Farhanah bt Abd Kadir  999 likes
NAZATUS SIERRA BINTI MUHAMMAD SANI  839 likes
Fairooz Nabila bt. Azmi  761 likes
Syafrina Zainal Rashid 743 likes
Izyan Khalidah Wasli 719 likes
Norhazwani binti Jamiran 707 likes




Rubbiatun Ardawiyah Binti Abdul Hamid 605 likes
Munirah Binti Hashim 589 likes
Elyna Chia 550 likes
AIDAHANIZA TAIB 542 likes
Zuliana Mohd Saat 507 likes
Adlin Nadia Yaakob 487 likes
Nor Azziyatun Syamimi Azlan 475 likes
Nurhidayah binti Abdul Rahman 449 likes
Anis Nadhirah binti Jamil 430 likes
Nurliyana Ezrin Bt Immerus 426 likes
Syarifah Maryam Salsabila Bt Said Alwi 425 likes




 Nur Fadhilah Abdul Rahman  392 likes
 Siti Sakinah Bt Jamaludin 378 likes
 KHAIRON MISA KHALID 374 likes
 Adilah Izzati Bt Md Sham 366 likes
 Nur Farhana binti Mishan 347 likes
 Nurzahara Atika binti Kamaruzaman 334 likes
 Dayang Farzana Bt Abang Sazali 330 likes
 Engku Elisa bt. Engku Awang  321 likes
 Nur Humaira 318 likes
 Nur Nadzirah Bt Haron 310 likes
 Nur Shahadah Binti Ab Latib 309 likes
 Nurshaira Haifa Binti Suhaimi 295 likes
 Dafinah Amirah Binti Mohd Hasan 294 likes
 Hidayah Dzulkaflee 292 likes
 Nurul Syuhada binti Zakaria 291 likes
 Aina Suraya Binti Selamat 284 likes
 Nik Nur Faeezan Bt Nik Yusoff 277 likes
 Balqis Bahari  276 likes
 Teh Nur Wahidah Binti Shakri 270 likes
 Nurul Farihah binti Mohd Zulkefle 266 likes
 Amalina Mohd Shaidin 262 likes
 Nurul Nabilah Binti Ab.Rashid 258 likes
 FADZILAH HANIM BT SAMSUDIN 244 likes
 Nur Sufiah Mohd Fazdil 244 likes
 NUR NAJIHA BINTI MAHFUDZ 242 likes
 Farah Diana bte Mohamad Hilmi 240 likes
 NoorHazanah binti Ibrahim 236 likes
 Gressia Yolanda binti Ismail  235 likes
 Izzatul Amirah Ahmad Mazlan 225 likes
 Faridah binti Kasrim  221 likes
 Nurul 'Ain Bt Yahya  220 likes
 Reyna Rozsyaida 219 likes
 Nor Alia Binti Rahmat 217 likes
 Siti Nursyarifah Hussin  215 likes
 Nur Hidayati Bt Hj Akmal 209 likes
 NUR NABILAH BINTI MOHD SALLEH 207 likes
 Nurliana bt Ahmad Mustafa 205 likes
 NURUL HANIS BINTI WAHI ANNUAR 204 likes
 NUR FARIEZA BT RAZALI 200 likes
 Siti Zahidah Bt Mohd Zabidi 196 likes
 NUR FADZLINA FADZLIN BINTI MOHD NOOR  195 likes
 Zetty Munirah 191 likes
 Nur Nassihah Mohd. Nasir 187 likes
 Nurulain Aqmar Bt. Abdul Halim 187 likes
 Juliana Nadia Che Nor Zohari 182 likes
 Nur Amira Mohd Nasir 180 likes
 Syahirah binti A.Razak 171 likes
 Nur Syafika bt. Zamri 171 likes
 Zurina Amira BT. Samsudin 168 likes
 Nurhafizah Che Zakaria 167 likes
 Nur wahida binti Abdul Rahman  166 likes

Jangan sedih jika nama kamu tidak tersenarai di atas.  harapan masih ada. =D






Seramai 696 orang telah subscribe email mereka untuk info & updates eightDesigns. Kamu pun boleh! Subscribe kat sini: http://www.feedblitz.com/f/?Sub=422068



Cara redeem hadiah:
  1. Semua pemenang mestilah menghubungi eightDesigns melalui email: service@edz.com.my. Email mestilah dihantar daripada email yang sama seperti ketika mereka menghantar penyertaan contest dahulu.
  2. Hadiah penginapan di Hotel Crowne Plaza Mutiara mesti dituntut dalam tempoh 3 bulan iaitu sebelum 12 October 2011. Tempahan hotel mestilah dibuat 1 minggu sebelum tarikh menginap. Tempahan hendaklah melalui eightDesigns. (kalau kamu tempah sendiri, kamu sendiri bayar :p)
  3. Hadiah shopping voucher eightDesigns tiada tarikh luput. Boleh digunakan bila-bila masa, terhad kepada Normal Price item sahaja. Voucher tidak boleh digunakan utk membeli barangan yg dalam promosi/sale dan sudah diberi diskaun.



Sila scroll utk shopping item baru kat eightDesigns. Ada palazzo pants, skirt, maxi, dan plus size blouse :D

Siapa suka eightDesigns my BFF Contest 2 boleh klik LIKE =D

8 comments:

  1. Wahhhh Bykk syoklaa.rugi tak join..hehee
    hadiah hebak..dulu nk join da lmbtjee

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tersenarai dalam hadiah saguhati..

    btw, sis, maksud email yang sama macam mana ek?

    ReplyDelete
  3. erk.. kalah jugak.. hukhuk

    ReplyDelete
  4. San Francisco California storage units provide wide-ranging self storage locations in San Francisco, California. San Francisco California Self Storage provides storage space to store your residential stuffs. You can also store important, valuable and delicate business items with no risk.

    ReplyDelete