Jul 13, 2011

Maxi Dress Dye Style - Leeza

Leeza

Measurement(inches'):
Free Size : length 45 | bust up to 36
Material: Cotton
Description : sleeveless maxi dress lain dari yang lain dengan corak dye nampak unik. material jenis cotton yang selesa dan tak jarang. cardigan not included.

Price: RM65
Free Delivery via Poslaju


 Yan menggayakan maxi dress dengan Crop Cardigan diamond Adlia grey dan Plain Skirt Zaini


 2576 Green OUT OF STOCK



2577 Black-Grey OUT OF STOCK



2578 Blue-Grey OUT OF STOCK


Nak bergaya lain dari yang lain? boleh order maxi dress dye style ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D






Siapa suka boleh click LIKE ^_^

14 comments:

  1. cantik..tap cm pendek je..161inci muat ke?

    ReplyDelete
  2. ada pandangan dari depan ja?? blakang??

    ReplyDelete
  3. suka sgt.. kalau saya nak dress n jaket tu berapa harga eik 2 item nie...??

    ReplyDelete
  4. cntk laaa....ikt saiz ke???

    ReplyDelete
  5. KLU NK DGN CARDIGAN BERAPA YE?

    ReplyDelete
  6. maxi dress black grey tu dh x de keluarkan lg ke?? sy nak dgn cardigan sekali...

    ReplyDelete
  7. buat masa sekarang tak direstock :)

    ReplyDelete
  8. untuk tinggi 162cm ni singkat x?

    ReplyDelete
  9. singkat sis. kalau tinggi di bawah 154cm baru ngam. tunggu sikit masa lagi EDZ akan buat yang laabuuhh punye ok :)

    ReplyDelete
  10. still ade lg x???

    ReplyDelete
  11. ade stock lg x? maxi ni ade lengan ke?utk tinggi dalm 168cm ade x?

    ReplyDelete
  12. cardigan hitam ada x? maxi ini ada wrna merah x? klu tinggi dlm 149 sesuai x?

    ReplyDelete