Jul 13, 2011

Palazzo Pants - Aina

Aina

Measurement(inches'):
Free Size : hip 44 | length 36
sesuai untuk size S, M dan L
Material: Linen
Description : material jenis kesat, tak melekat pada badan dan kaki so mmg tak sexy juga tak jarang walaupun untuk kain warna cerah. bahagian pinggang bergetah.
Price: RM65
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.


Nota:
Palazzo design yg sama macam ni cuma lebih labuh, iaitu 40 inci akan masuk blog eightDesigns dlm bulan Ogos 2011. Jadi untuk kamu yg tinggi, boleh tunggu palazzo ni yg lebih labuh punya ok. 

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap load di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

designs palazzo pants aina berbeza dgn palazzo pants Aini
potongan bawah palazzo ni lurus sahaja. tak melengkung

Yan menggayakan palazzo aina match dengan ruffle tunic mimie.. cun wo!


 2579 Black SOLD OUT


2580 Light Brown SOLD OUT


2581 cream SOLD OUT


2583 Dark Grey SOLD OUT

design palazzo paling cantik setakat ni. smart kan :) ada poket di kiri kanan.
design kat bahagian depan yg ada butang tu paling cantik!

Nak bergaya dengan palazzo yang cun sgt ni?  boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D


Siapa suka boleh click LIKE ^_^

7 comments:

  1. dark grey awesome! lov it :)

    ReplyDelete
  2. ape warne model ny pakai ?

    ReplyDelete
  3. bile palazzo yg 40 inci nak masuk ? and if u dont mind , bole bgtawu bape tinggi maria elena ?

    ReplyDelete
  4. salam,
    xrestock lagi ke color dark grey? huhu..

    ReplyDelete
  5. do u have any more of these pants? do pm me back at ninasalleh@gmail.com

    ReplyDelete
  6. hi sis Nina,

    we have new stocks for Palazzo pants. you may check it here:

    http://www.eightdesignsboutique.com/2011/08/palazzo-pants-aina-ii-40-inci.html

    and

    http://www.eightdesignsboutique.com/2011/09/palazzo-pants-husna.html

    should you need any help, pls revert back to us okess. tq :)

    ReplyDelete
  7. nk tnya xda restock lg ke palazo aina ni..sbb yg aina 2 terlalu pjg utk sy..nt dh restock bgtau erk..

    ReplyDelete