Jul 13, 2011

Plus Size Blouse - Nasrah

Nasrah

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 15 | bust up to 43 | hip up to 46 | length 34.5 | sleeve length 22
Sesuai untuk plus size dari L, XL dan ke atas tapi mesti refer kepada measurement terlebih dahulu.
Material: Cotton
Description : blouse plain ini tetap nampak simple dengan ada sikit details di bahagian bahu/dada dan tangan. kain cotton nipis yang tak panas, boleh dipadankan dengan inner baju kalau takut jarang.


Price: RM59
Free Delivery via Poslaju


 Model Norsyarehan (Yan) menggayakan plus size blouse nasrah mmg khas utk mereka yg plus size.


2584 Red-Orange SOLD OUT

2585 White AVAILABLE


2586 Green SOLD OUT


2586-1 Blue AVAILABLE


Cun kan? yang bukan plus size pun boleh pakai :)
Yan match dengan shawl patchwork norlia color coffee



Mencari-cari blouse plus size? boleh order blouse nasrah ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

8 comments:

  1. salam..heyp sis...i nak tanya..kalu i nak order design lain bule ker??tp i plus size.. kalu boleh i nak tny u ada stock ke untuk plus sze? kardigan or plain skirt?jacket or chiffon blouse?

    thx..=)

    ReplyDelete
  2. salam sis..ada lg ka stock ni??

    ReplyDelete
  3. cantik la..sis x restock ker design ni??

    ReplyDelete
  4. restock tak sis syahira tapi color white still available. ada lg 1 color blue.akan diupdate kemudian :)

    ReplyDelete
  5. jarang tak? inner tu perlu sgt ke? sbb saya tanak pakai 2 lapis.

    ReplyDelete
  6. jarang dear, boleh baca description di atas :)

    ReplyDelete
  7. sis! nk warne putey~~ still available x? yg warne biru tu biru ape eh? nampak macam kelabu sket..

    ReplyDelete