Aug 10, 2011

Flat Shoes - Design I - Casablanca

Flat Shoes

Size: 41, 40, 39, 38, 37, 36, 35



Penting: saiz kasut ni lebih kecil dari biasa. Dinasihatkan kamu pilih 1 saiz lebih besar dari biasa. Contoh: saiz biasa kamu pakai ialah US size 7 atau 38. Jadi untuk kasut ni kamu kena ambil size 39. Sila tanya  melalui email ke order@eightdesignsboutique.com jika kurang pasti


Platform height: -
Heels height: -
Material  Polyurethane (PU) synthetic leather


Price: RM49
Harga pengenalan sempena RAYA & first time eightDesigns jual kasut :)
Free Delivery via Poslaju.
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.





2607 Apricot 
Sold Out

sungguh comel dan selesa. sesuai dipakai ke kelas ataupun aktiviti yg banyak berjalan :)

2608 Brown
Sold Out

pandangan sisi

pandangan atas


tapak getah yg lembut, tak licin


Nak bergaya ke rumah terbuka sempena hari raya dengan flat shoes yang serba ringkas? Boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D
 

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

29 comments:

  1. alahh, saiz 42 xde? kaki sy panjang dan besar lah.. huhu.. malang sungguh...

    ReplyDelete
  2. hi sis Adilia,

    ada sampai saiz 41 shj sis

    ReplyDelete
  3. boleh saya tau, ni pakai skin apa?

    ReplyDelete
  4. hi sis,
    kasut ni pakai Polyurethane (PU) synthetic leather, iaitu kulit tiruan. takde kulit pun. tapi tetap soft dan selesa. kalau pakai kulit mahal pula kosnya jadi beratus-ratus.

    ReplyDelete
  5. Salam, cantik sungguh kasut...dan harganya berpatutan....

    ReplyDelete
  6. salam, still available x?

    ReplyDelete
  7. hai semua. flat shoes yg ni still available. boleh isi order form terus ye. sesuai jugak utk lelaki cuma maybe tak match dgn size coz sizes sume ikut perempuan :) hehehe.

    ReplyDelete
  8. saiz 38 still available ka kak???colour brown..

    ReplyDelete
  9. hitam tade ke ? hmm

    ReplyDelete
  10. color yg available semua seperti di dlm blog ini sahaja dear :)

    ReplyDelete
  11. i dah beli dah kasut nie, tp bru skg no comment.. hehe.. kaust nie selesa dipakai, mula2 agk ketat, n now it become my fav. shoes ble pg klass.. nice one, loved it!! =)

    ReplyDelete
  12. Yang warna brown tu still available lagi tak?

    ReplyDelete
  13. available, tapi certain size dah sold out.

    ReplyDelete
  14. kasut ni yg size 5-6 warna apricot tu still available lgi ke tk?

    ReplyDelete
  15. brown color, size 38 ada lg x?

    ReplyDelete
  16. 2608 brown colour US saiz 8 ada tak?

    ReplyDelete
  17. brown colour , size 39 still available or not ?

    ReplyDelete
  18. brown colour ade lgi ? saye selalu pakai 38 , so saye kene ambik saiz 39 lah yer ?

    ReplyDelete
  19. color brown ada tapi certain sizes dah sold out. disarankan utk ambil 1 size bigger.

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh , saye nak saiz 39 .. ade tak ?

      Delete
  20. sis , brown colour saiz 38 still available ??

    ReplyDelete
  21. ok ke kalau pakai ngn baju kurung ?

    ReplyDelete