Aug 10, 2011

Flat Shoes - Design II - Carnation

Flat Shoes - Designs II

Size: 41, 40, 39, 38, 37, 36, 35



Penting: saiz kasut ni lebih kecil dari biasa. Dinasihatkan kamu pilih 1 saiz lebih besar dari biasa. Contoh: saiz biasa kamu pakai ialah US size 7 atau 38. Jadi untuk kasut ni kamu kena ambil size 39. Sila tanya  melalui email ke order@eightdesignsboutique.com jika kurang pasti


Platform height: -
Heels height: -
Material  Polyurethane (PU) synthetic leather


Price: RM49
Harga pengenalan sempena RAYA & first time eightDesigns jual kasut :)
Free Delivery via Poslaju.
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.


sungguh comel dan selesa. sesuai dipakai ke kelas ataupun aktiviti yg banyak berjalan :)

2609 Pink
Sold Out

2610 Brown
Sold Out

tapak (outsole) yg best, tak licin.

pandangan atas


Nak bergaya ke rumah terbuka sempena hari raya dengan flat shoes yang serba ringkas? Boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D
 

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

22 comments:

  1. sis yang pic 2610 Brown tu, grey ke brown..??

    ReplyDelete
  2. akak kasut ni available x kat butik di kota bharu..

    ReplyDelete
  3. ada lagi tak?? kalau postage ke penang berapa??
    kalau saiz terkecik ke terbesar ke cemana nak tukar??

    ReplyDelete
  4. sis. flat shoes design ii carnation ade lg ke?

    ReplyDelete
  5. harga tu still sama ke?atau ade perubahan?

    ReplyDelete
  6. hai semua, flat shoes still available tapi ada certain sizes dah sold out. boleh isi order form kalau berminat :) harga tetap sama :)

    ReplyDelete
  7. as salam, mcm mana nak tau ukuran ye? saiz ni ikut ukuran UK ke?

    ReplyDelete
  8. i nak yang 2609 red size 38, mcm mana nak bayar?

    ReplyDelete
  9. akak , yang colour brown tu available lagi tak ?

    ReplyDelete
  10. salam..nk tanye kasut ni ade lg x?

    ReplyDelete
  11. salam akak..kasut ni ade lg x saiz 38(2609)????

    ReplyDelete
  12. nak tnya kalau kasut size 41 bpe uk ye?

    ReplyDelete
  13. mane yg still available saiz 38 sis ?

    ReplyDelete
  14. salam akak, kasut ni ada lagi tak? kalau ada, saiz ap je yang tinggal?

    ReplyDelete
  15. kat butik still available tak size 36/37?

    ReplyDelete
  16. For me flat shoes is the most comfortable of all shoes. This is easy to find a pair and ideal for everyday use.

    ReplyDelete