Aug 4, 2011

Maxi Dress Afida

Afida

Measurement(inches'):
Free Size : length 51 | bust 36
Material:  Soft Cotton
Description : maxi dress material yang mmg best sgt. selesa dipakai. half double lining.
Price: RM79
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.


gambar yang shoot untuk Majalah Nur isu Oktober 2011. credit to Karangkraf.



 suntik kelainan ketika menghadiri rumah terbuka di musim perayaan nanti
gayakan maxi dress, boleh mix match samada bersama cardigan atau inner.

 2587 Black OUT OF STOCK
2588 Turquoise OUT OF STOCK


2587-1 White OUT OF STOCK

Boleh order maxi dress Afida yg gorgeous ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

14 comments:

  1. sy nk wat tempahan boley x...

    ReplyDelete
  2. hi sis,

    boleh buat tempahan kat sini:

    http://www.eightdesignsboutique.com/p/order-form-eightdesigns.html

    kalau ada kemusykilan boleh email ke order@eightdesignsboutique.com

    ReplyDelete
  3. nk tnye ..yang baju jaket putih tu jual sekali x? same mcm dekat gambar tu

    ReplyDelete
  4. nk tnye , jaket putih tu ade jual sekali ke?

    ReplyDelete
  5. hai sis...klu utk k'tgian 164cm ok x??labuh kan??still ada stock tak???

    ReplyDelete
  6. dress ni ada size double XL tak?

    ReplyDelete
  7. ada lg x?yg wane hitam..

    ReplyDelete
  8. ada tak colour yellow soft. ? ?
    really need it. .

    ReplyDelete
  9. hai sis, klau ketggian 160cm ok x?? lbuh x??

    ReplyDelete
  10. Slm sis, bleh x sya nk booking baju warna hitam dulu?

    ReplyDelete