Aug 8, 2011

New Arrival Crop Cardigan with diamonds - Adlia (RESTOCK)

Adlia

Measurement(inches'):
Crop cardigan Adlia ni free size, sesuai untuk size S dan M. refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Free size: shoulder up to 13.5 | bust up to 31 | length 16 | sleeve length 22
Material: Knitted Quality Cotton 
Description : crop cardigan Adlia bascially mcm crop cardigan Amanina cumanya cutting agak kecil sikit, details di bahagian depan yang mmg nmpk eksklufsif, puff sleeved yang mmg bergaya. 
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.



Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.



Details di bahagian depan, membuatkan crop cardigan nampak lebih eksklusif. mmg cantik. 
Maria Elena menggayakan crop cardigan Adlia di match dengan skirt extender, cun!

2480 Black SOLD OUT
Match dengan singlet Salha inspired by Zara color yellow mustard, mmg mengancam!. 

2481 Grey SOLD OUT

2482 White SOLD OUT


Boleh order crop cardigan yg gorgeous ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh LIKE :)

17 comments:

  1. colour hitam da xde ea??

    ReplyDelete
  2. salam... 2481 Grey tu bole order lg x?

    ReplyDelete
  3. As-salam..tmpg tny crop cardigan Adlia (grey/black) ada lagi tak??

    TQ

    ReplyDelete
  4. salam :)
    sis ad restock lgi x for black colour ? :)

    ReplyDelete
  5. ada lg x crgdn ny????sya nkkk

    ReplyDelete
  6. nk order black colour..cmne?

    ReplyDelete
  7. hai sis, boleh isi order form ya :)

    ReplyDelete
  8. warna putih mmg xda stok ea?? next time akan ada lagi x??? i mean new stok??

    ReplyDelete
  9. color white dah sold out, buat masa sekarang tak direstock :)

    ReplyDelete
  10. ader lg tk yg kaler gray...klu ader lg sy berminat nk beli ....:-) pm sy di wathzy@yahoo.com

    ReplyDelete
  11. hai sis...

    warne hitam ade lagi x?

    ReplyDelete
  12. Salam...ada stock lagi x pada bln okt o ujg thn nih?
    cantik sgt ler cardigan nih....


    Lieza

    ReplyDelete