Aug 16, 2011

Palazzo Pants - Aina II (40 inci)

Aina II

Measurement(inches'):
Free Size : hip 44 | length 40
sesuai untuk size S, M dan L
Material: Linen
Description : material jenis kesat, tak melekat pada badan dan kaki so mmg tak sexy juga tak jarang walaupun untuk kain warna cerah. bahagian pinggang bergetah. sama macam palazzo aina cuma palazzo aina II ini labuh sehingga 40 inci sesuai untuk ketinggian 160 cm ke atas


Price: RM70
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.


*maaf harga naik sikit daripada harga Palazzo Aina yg terdahulu sebab kali ni pakai lebih banyak kain. InsyaAllah berbaloi :)

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap load di page baru, klik lagi sekali utk zoom.


Model Rita memakai Palazzo Pants Aina II 2620 Light Brown.
Kredit gambar kepada Majalah Nur isu Oktober 2011 yang memaparkan koleksi eightDesigns dalam bahagian Fesyen.



Potongan bawah palazzo ni lurus macam seluar biasa.. tak melengkung. Jadi senang kalau kamu nak alter labuh mengikut ketinggian  masing-masing.

Model Norsyarehan menggayakan palazzo aina match dengan ruffle tunic mimie.. cun wo!


 2619 Black OUT OF STOCK


2620 Light Brown OUT OF STOCK


2621 Dark Grey OUT OF STOCK

2622 Army Green OUT OF STOCK

design palazzo paling cantik setakat ni. smart kan :) ada poket di kiri kanan.
design kat bahagian depan yg ada butang tu paling cantik!

Nak bergaya dengan palazzo yang cun sgt ni?  boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D


Siapa suka boleh click LIKE ^_^

28 comments:

  1. cantik, tapi pinggang sy 2,3 inci besar dari ukuran yg ada, sedihh :( nnt jual lahh palazzo pants yg slightly bigger, dh lama cari,

    ReplyDelete
  2. ada tak labuh seluar yg lebih panjang lagi yg sesuai dgn ketinggian 171cm...

    ReplyDelete
  3. yg ni kalo pinggang 25-26 inci ley pkai x?

    ReplyDelete
  4. hehehheeee. tapi poslaju dah free tu sis :)

    ReplyDelete
  5. hie sis..nak tanya..
    kalau seluar jeans saya selalu pakai size 34..
    agak2 muat tak palazzo ni dgn sy?
    thx..

    ReplyDelete
  6. kalo tinggi 157cm sesuai tak pakia palazo ni? :)

    ReplyDelete
  7. tinggi sy 153cm, xlabuh sgt ke?

    ReplyDelete
  8. salam..nk tny palazo ni ad kt kedai lg x?
    hehehe...iza..

    ReplyDelete
  9. kain linen senang kedut tak?

    ReplyDelete
  10. kain linen senang kedut tk?

    ReplyDelete
  11. kain mmg susah kedut sedap dipakai. masih available kecuali dark grey, boleh isi order form utk order ya :)

    ReplyDelete
  12. Army green ada lg tak?

    ReplyDelete
  13. army green dah habis dear. sekarang available hitam, light brown, dan grey. :)

    ReplyDelete
  14. ade plan utk restock dark grey / black tak?
    berkenan la..

    ReplyDelete
  15. akak.. xde restock kaler itam ke ? mmg nak oder la..

    ReplyDelete
  16. akak.. xde restock kaler itam ke ? mmg nak oder la..

    ReplyDelete
  17. yg mne lg ada stock..hrga bg la murah ckit..hheheeh

    ReplyDelete
  18. pinggang bergetah dear, boleh expend

    ReplyDelete
  19. Pallazo ni ada lg tak

    ReplyDelete
  20. nak ni..ada lagi x?

    ReplyDelete