Aug 8, 2011

Puff Sleeved Crop Cardigan - Amanina (RESTOCK)

Amanina (RESTOCK) 

Measurement(inches'):
Free size: shoulder 14 | bust 34 | length 16 | sleeve length 22
sesuai untuk size S dan M
Material: Knitted Quality Cotton 
Description : Kain mcm knitted cardigan, tapi lebih elok kualiti. Butang pada baju dan tangan hanya dummy/sebagai accessories.
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
 Yan menggayakan puff sleeved crop cardigan dengan skirt pendek.

2342 black SOLD OUT

2343 red OUT OF STOCK

2435 Electric Blue OUT OF STOCK
di match dengan singlet salha inspired from zara basic

 2435-1 Yellow OUT OF STOCK

2435-2 Dark Grey OUT OF STOCK


Boleh order crop cardigan yg hot ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh LIKE :)

23 comments:

  1. Puff Sleeved Crop Cardigan yg warna itam ade lagi x ? nak sgt .

    ReplyDelete
  2. saya nak kaler biru tu tp xde ke yg fit to xL..?

    ReplyDelete
  3. cardigan ni free size sis, tapi muat utk S dan M shj

    ReplyDelete
  4. color black dah sold out dear sis farah :)

    ReplyDelete
  5. crop cardigan amanina color electric blue masih available sis. ada 3 helai saja sekarang. cepat2 order ye kalau confirm mau beli. takut habis sat lagi :)

    ReplyDelete
  6. warna merah ade lagi tak?kalo order bile sampai kak?

    ReplyDelete
  7. ada saiz apa ni sis? brapa price include post??

    ReplyDelete
  8. akak,,colour ape yg tnggal skrg ek??

    ReplyDelete
  9. available color electric blue dan kuning sahaja sekarang.

    ReplyDelete
  10. sy nk warna light pink..boleh tlg carikan x?

    ReplyDelete
  11. light pink tak ada dear, hanya color di atas ini saja :)

    ReplyDelete
  12. color white xde ek??bile ade lg stock baru??

    ReplyDelete
  13. yang black colour x de restock ke??

    ReplyDelete