Aug 8, 2011

Skirt Pendek sebagai Extender - Amani (RESTOCK)

Amani

Measurement(inches'):
Free size
fits S and M
waist 25" (can be stretched to 30")
Material: Chiffon 
Description: Pinggang ada getah, boleh stretch. Ada lining, so tak jarang even diperbuat daripada kain chiffon.
Price: RM35
Free Delivery via Poslaju



Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

*warna dalam gambar sedikit berbeza dari produk sebenar*

Yan menggayakan skirt pendek sebagai extender Amani color black.
Boleh match dengan shirt or t-shirt yang pendek ^_^ 


Belt sudah dijahit siap-siap pada skirt. belt ni ada getah dan boleh stretch.

2486 Black SOLD OUT

2487 Cream SOLD OUT

Boleh digayakan macam ni jugak.Cantik kan? :D 

Boleh order skirt amani  ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

8 comments:

  1. teringin nak beli, sebab memang minat, tapi takut beli tak boleh masuk pulak.. T_T

    ReplyDelete
  2. slm..sis,xtnder yg clour black (2486)de agi x??

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. :)..sya na order yg clour blck sis..tp pymnt sy wat ri jmaat nie yer sis..

      Delete
  4. Replies
    1. Sya da isi order frm ats nme NUR LIYANA BT JAMAL ABDUL NASIR..:)

      Delete