Aug 10, 2011

Wedges Pumps - Blossoms

Wedges Pumps - Blossoms


Kali ni eightDesigns ada kasut raya yg cantik sgt untuk semua orang. Jom try!.

Platform height: 1 inci
Heels height: 3 inci
Material Polyurethane (PU) synthetic leather


Size chart : klik carta untuk view lebih besar







Cara mengukur saiz kaki. Klik sini.


Available Size: 35, 36, 37, 38, 39, 40

Price: RM59
Harga pengenalan sempena RAYA & first time eightDesigns jual kasut :)
Free Delivery via Poslaju.
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.



*sila klik pada gambar utk view lebih besar*


2605 Apricot
Sold Out

sejenis wedges yang sangat ringan walaupun nampak tebal.

2606 Pink
Sold Out


sesuai dipakai bersama baju kurung raya!

bahagian dalam



tapak getah yg selesa, tak licin

Nak bergaya di hari raya dengan wedges yang cantik ini? Boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D
 

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

8 comments:

  1. sis..kalo yg kasut biasa size 5 0r 6 cmne??tkt nnti terkecik or terbesar plak..:).. 1 lg,kalo nk beli pakai voucer cmne ek??

    ReplyDelete
  2. sis. kalau size x muat, boleh return kan? return money sekali ke?

    ReplyDelete
  3. saya nak tanya jika pattern kasut anda ini sesuai dipakai bagi bentuk kaki yang lebar pada bahagian depan (jari)?

    ReplyDelete
  4. hi sis,

    susah pula nak menjawab soalan tu sebab bergantung kpd jari kaki masing2. bagi kami ianya okey utk dipakai ke pejabat. selesa.

    kalau size tak muat, boleh tukar dengan mana-mana item lain. duit tidak dipulangkan. penukaran boleh dibuat dalam masa 14 hari. kos penghantaran kali kedua juga ditanggung oleh pembeli.

    ReplyDelete
  5. masih available lg x kasut pink di atas?

    ReplyDelete
  6. Hi Sis,
    2606 Pink masih available x??

    ReplyDelete
  7. kasut ni masih available sis . 2606 pink. cuma tinggal dah tak banyak. sis bole order ok

    ReplyDelete
  8. Salam sis,avlbe lg x?

    ReplyDelete