Oct 11, 2011

Category A: 1+1 = RM30


Promotion valid for subscribers only. Subscribe here to be entitled for the discount.

click on "ORDER HERE" button !


sale ends on Friday 4 November 6pm
however stocks are limited. grab yours now!



Free Delivery as always!
Next working day delivery guaranteed.




Shawl Zahara


Measurement(inches): width 19 | length 62
Material: 100% Polyester
Description : shawl bercorak bunga dengan gabungan warna yang menarik. 


Normal price: RM20
You save RM5 for this shawl under 1+1=RM30 promotion.



Cantik! Maria Elena menggayakan shawl zahara color red/pink stail ala Hana Tajima

2500 Pink AVAILABLE

2501 Grey SOLD OUT

2502 Brown AVAILABLE
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Shawl Design Kerinting - Balqis


Measurement(inches): width 15 | length 62
Material: Silk and Polyester
Description : design kerinting di bahagian tepi keseluruhan shawl nampak lebih bergaya. inner neck NOT included.

Normal price: RM23
You save RM8 for this shawl under 1+1=RM30 promotion.

  2396 Yellow/Grey AVAILABLE
boleh digayakan macam tudung siti. perlu dipakai bersama anak tudung inner neck. tambahkan sepit di sebelah kanan atau kiri, nampak lebih kemas, manis dan ceria sangat :) Yan pakai sepit bercorak bintang =D

 2400 Polkadot Brown AVAILABLE

 2401 Polkadot Purple AVAILABLE

 2402 Polkdadot Light Blue AVAILABLE

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Hanger Tudung 

hanger ni memang best dan cantik! bukan mcm yg biasa orang jual yg tali pintal-pintal pada besi tu aje kan. yg ni meeeemang kualiti mcm IKEA lah :)

Normal price: RM24
You save RM9 for this hanger under 1+1=RM30 promotion.




Shawl disusun nampak lebih kemas, jimat space. senang nak organize.
boleh juga digunakan untuk sangkut tudung awning supaya awningnya tak rosak :)


type A AVAILABLE

type B AVAILABLE

beza type A dan type B hanyalah pada jenis benang yang digunakan sahaja.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Promotion valid for subscribers only. Subscribe here to be entitled for the discount.

click on "ORDER HERE" button !


sale ends on Friday 4 November 6pm
however stocks are limited. grab yours now!

No comments:

Post a Comment