Dec 21, 2011

Batwing Chiffon Shirt - Bella

Measurement(inches'):
Free Size : fits from size S to XL 
Material: Chiffon
Description : batwing chiffon shirt yang memang cantik, without lining so boleh di match bersama inner atau t-shirt plain di bahagian dalam, ada details unik di bahagian belakang shirt.
Price: RM59
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 



Batwing chiffon shirt yang sangat cantik
di padankan dengan inner atau t-shirt di bahagian dalam

2712 Coral Pink OUT OF STOCK

2713 Black OUT OF STOCK

2714 Electric Blue OUT OF STOCK

Details unik di bahagian belakang, ada kelainan kan?


12 comments:

  1. size L and XL dia ukuran mcm mana eh?

    ReplyDelete
  2. yang warna hitam tu available lagi tak? :)

    ReplyDelete
  3. dah habis sis. tengok dalam next week (awal bulan Januari 2012) kalau EDZ dapat restock ok :)

    ReplyDelete
  4. mmg cantik sgt coz very unique..

    ReplyDelete
  5. salam...
    sis, yg ni xde restock lg ke?

    ReplyDelete
  6. Skrg pon yg nie blom restock jgk ker?

    ReplyDelete