Dec 21, 2011

Batwing Style Shirt - Saliza

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 15 | bust 40 | hip 40 | length 27 | sleeve length 15
Material: Cotton
Description : shirt batwing yang memang style dan selesa.
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 


 Nisa Kay menggayakan batwing tops saliza bersama jeans
nampak santai kan?

Boleh dimatchkan bersama belt untuk nampak lebih bergaya

 2693 Red OUT OF STOCK

 2694 Black OUT OF STOCK

 
2695 Blue OUT OF STOCK


click on "ORDER HERE" button !

5 comments:

  1. ni kalau untuk orang saiz L ade tak?

    ReplyDelete
  2. hi sis, baju ni memang sesuai utk org saiz L juga. tapi dah habis pulak sekarang. tengok dalam next week kalau EDZ dapat restock lagi ok :)

    ReplyDelete
  3. kaler merah tu ade lagi x sis?

    ReplyDelete