Dec 29, 2011

Crop Jacket Haniza

Measurement(inches'):
Free size: shoulder up to 13.5 | bust up to 34 | length 16 | sleeve length 22
sesuai untuk size S dan M. refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Material: Knitted Quality Cotton 
Description : crop cardigan ini bascially mcm crop cardigan Adlia cuma berbeza dari segi diamonds yang terletak pada bahagian depan. puff sleeved di bahagian bahu. 
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.



Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

 
Yan menggayakan crop jacket bersama Plain Maxi Dress Aliahana II
bersama Shawl Custom Made by EDZ juga Heels Sakura

 Details pada crop jacket

2730 White OUT OF STOCK

2731 Black OUT OF STOCK


click on "ORDER HERE" button !

7 comments:

  1. Puff Sleeved Crop Cardigan mang langsung dh xde lagi ke ? nak sgtt .

    ReplyDelete
  2. ada sis ain, color electric blue dan yellow :)

    ReplyDelete
  3. Alaaa warna itam xde ? urmm dh merata2 dh cri haha .

    ReplyDelete
  4. da lg dak warna putih??

    ReplyDelete
  5. crop cardigan warna hitam ni ade lagi tak ?

    ReplyDelete