Dec 7, 2011

EDZ has moved to Seri Bangi, and now open daily! :)

Address: 40, Seri Bangi, Jalan 8/35, Seksyen 8, 43650 Bdr Baru Bangi, Selangor.

GPS: 2.964033475,101.7644065



You are welcomed to visit us at Seri Bangi .

Thanks a lot for all that have been supporting EDZ :) we appreciate it much!

hugs,
EDZ team
Tel: +603-89123410





We have moved to a new boutique at ground floor.
The signboard is in the making and we will put it up very soon.


We are at ground floor.  Near to Onking, Horizon Garden, Tutti Frutti Bangi, Pizza Hut Delivery, and Uniform Gallery.


Click on map to enlarge.
Right click and Save image as.. to copy.





Google Map


View Larger Map



15 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah. saya akan datang nanti bila ada kesempatan.

    ReplyDelete
  2. your boutique is just near wif my house . gonna visit .

    ReplyDelete
  3. just wanna ask..klau nak kerje part time dkt edz ni.bleh ke? ke jd part time fashion designer? -imzaf-

    ReplyDelete
  4. semalam cari tapi tak jmpe . tkde signboard rupenye . kalau kat mazda tu mmg tau :) saye nak pegi ♥

    ReplyDelete
  5. nape tutup dekat kota bharu.. :(

    ReplyDelete
  6. Banyak kali dah lalu kat situ , patutlaa tk nampak nampak , rupanya takde signboard. i'll be there. InsyaAllah

    ReplyDelete
  7. ooh kat tempat shop lot yang baru tu,,,,not bad situ,,,parking pun masih senang,,,x tau la sok2 masa akan datang,,,,

    ReplyDelete
  8. alahamdulillah. setakat ni mmg senang. hopefully kekal senang la. hehehe :D

    ReplyDelete
  9. Bukak la 1 kedai kat kb mall, kota bahru.. Confirm saya pergii ^_^

    ReplyDelete
  10. salam,

    nak tanya..kalau kat online dah sold out, kat butik still avail ke?

    thanks

    - nadia -

    ReplyDelete
  11. Sis, nak tanya juga, kalau di online kak nampak sold out kat botigue ada tak lagi atgau boleh reorder balik boleh tak cos ada a few bouses (top) kak berkenaan tapi semua da sold out.
    T.Q.

    Haminah.

    ReplyDelete