Apr 26, 2011

Leopard Print Cardigan -Digayakan Oleh Maria Elena (ALL SOLD OUT)

 Hanissa - Leopard Print Cardigan

Measurement(inches'):
Free size: shoulder up to 14 | bust 30 | length 18 | sleeve length 22
sesuai untuk size S dan M
Material: Mixed - Lycra
Description : Kain mixed Lycra, stretchable, boleh dibuttonkan. Lebih kurang macam design Amanina Crop Cardigan cuma berbeza material. puff sleeve.  
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Design lebih kurang macam Amanina Crop Cardigan Puff Sleeve
cuma Hanissa leopard print cardigan berbeza dari segi material dan cardigan boleh dibutton (bahagian depan) 

2451 Brown SOLD OUT

Maria Elena menggayakan Hanissa Leopard Print Cardigan dengan Shawl Patchwork - Norlia color cream dan Plain Maxi Skirt. Bergaya!


Cardigan Love Digayakan Oleh Maria Elena

Love Elena 

Measurement(inches'):Free size fits S to Small L
shoulder up to 16 | bust 36 | hip 34 | length 28 | sleeve length 23
Material: knitted cotton. sgt comfy.
Description : lebih kurang macam cardigan love yang dulu  cuma bezanya ada poket 2 di bahagian depan dan di bahu takder kedut-kedut. tapi sama cantik dengan cardigan love!. 
Price: RM55

Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Cardigan love pink digayakan oleh Maria Elena
matchkan dengan skirt dan selendang nampak simple tapi tetap bergaya

Cardigan love ada juga color putih, 
cumanya love-love printed dan button utk color white ni kelabu bukan hitam 
(dalam gambar kurang jelas) 

2455 Pink SOLD OUT

2456 White SOLD OUT

Boleh order cardigan Love Elena ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^


Plain Maxi Skirt Digayakan Oleh Maria Elena (ALL SOLD OUT)

(Zaza

Measurement(inches'):
Free size
length 36 inci 
Material: High Quality Cotton 
Description : Kain cotton jenis sejuk bila dipakai, tak panas. half double lining dan bergetah di bahagian pinggang. boleh dimacthkan bersama legging di bahagian dalam. 
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Maria Elena menggayakan Plan Maxi Skirt dimatch bersama Hanissa Leopard Print Cardigan

Plan Maxi Skirt match with Cardigan Love Elena color white

2453 Light Brown SOLD OUT
Match with Iffah Blouse color white dan belt not included

2454 Grey SOLD OUT



Nak gaya macam Maria Elena, boleh plain maxi skirt ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Shawl Patchwork - Norlia Digayakan Oleh Maria Elena

Shawl Patchwork - Norlia

Measurement(inches): width 16.5 | length 60 
Material: Mixed Cotton 
Description : shawl patchwork yang simple, boleh dipakai dua-dua side, lace dan cotton.

 
Harga pengenalan: RM35
Free Delivery via Poslaju 
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service =D




*sila klik pada gambar untuk view lebih besar*


shawl patchwork boleh di pakai samada side lace atau side cotton 
macam Maria Elena menggayakannya. 

2447 White SOLD OUT

2448 Blue SOLD OUT

2449 Grey SOLD OUT

2450 Coffee SOLD OUT

Nak ikut gaya Maria Elena. boleh order shawl patchwork ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^




Apr 25, 2011

Plus Size Denim Shirt - Elna digayakan oleh Maria Elena (ALL SOLD OUT)

Elna

Measurement(inches'):
Free size fits form size L to XL
shoulder 16 | bust up to 40 | hip 42 | length 32 | sleeve length 22
Material: Soft Denim 
Description :  
Price: RM65
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Maria Elena menggayakan shirt denim bersama jeans, nampak santai.
bahagian lengan boleh dilipat atau dibiarkan labuh. 

2446 Denim SOLD OUT

Design di bahagian belakang. shirt mmg loose tak ikut body.

Elna color denim tu dah sold out tapi item yang sama cuma color beza masih ada.
Color denim ni pekat sikit (seperti dalam gambar) hanya ada 2 pcs je lagi
2446 Denim II SOLD OUT


Boleh order plus size denim shirt elna yg hot ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Cardigan Juita

Juita

Measurement(inches") :
S: shoulder 14 | bust 32 | hip 35 | length 29.5 | sleeve length 22
M: shoulder 15 | bust 34 | hip 36 | length 30.5 | sleeve length 22
Material : Cotton yg amat selesa.



Normal Price: RM 45
Raya Sale 30% discount
Price after discount: RM31
Free delivery via Poslaju.



*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
2321 Black  
SIZE S SOLD OUT
SIZE M SOLD OUT

2322 Light Brown  
Size S AVAILABLE 
Size M AVAILABLE 

model Norsyarehan menggayakan cardigan Juita black. 
labuh cardigan ni melepasi punggung. 
si pemakai tampak lebih sopan dan elegan :)

 nampak ceria dengan warna soft brown. tali dibiarkan begitu saja



Boleh order cardigan juita yg chantek ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Long stripey shirt - Fariza is BACKKKK!!! (RESTOCK)

Fariza


Measurement(inches'):
Free size
fits M to XL
shoulder 15 | bust 40 | hip 42 | length 32 | sleeve length 23
Material: Thin Cotton
Description : Kain cotton jenis sejuk bila dipakai. Kain nipis dan ringan. 
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
Model Norsyarehan (Yan) menggayakan kemeja jalur kaler brown dengan selendang plain.
simple tapi cantik :)
jalur menegak memberi ilusi badan kamu nampak lebih kurus dan tinggi  ^_^

ada poket beserta butang. jalur yg serong di bahagian bawah baju.

2348 black AVAILABLE

2349 blue SOLD OUT

2350 brown SOLD OUT

2351 grey SOLD OUT

2352 peach AVAILABLE

Boleh order shirt fariza yg hot ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Denim Shirt - Nadwatul digayakan oleh Maria Elena (ALL SOLD OUT)

Nadwatul 

Measurement(inches'):
Free size. Sesuai untuk size M dan size L. 
shoulder 15 | bust 36 | hip 32 | length 23.5 | sleeve length 23
Material: Soft Denim 
Description :  shirt denim dengan gabungan material lace di bahagian bahu dan belakang, nampak bergaya tapi tetap simple. material soft denim yang tak panas. ada 2 dummy poket di bahagian dada. button shirt ada gambar bunga comel. 
Price: RM60 
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Fesyen double denim is BACK!! 
Maria Elena menggayakan denim on denim match dgn shawl style ala Hana Tajima

2452 Denim SOLD OUT

Bahagian belakang shirt juga nampak bergaya



Boleh order denim shirt nadwatul yg hot ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Apr 24, 2011

DiGi WWWOW Awards =D


Salam & hi sis,


Pls vote for eightDesigns in winning the Digi WWWOW Awards in "Online Shop of the Year Category" HERE


Sis kena log in pakai akaun facebook utk vote. Vote lah setiap hari, satu hari sekali aje boleh vote. Hari ni vote, esok vote lagi, lusa vote lagi dan lagi hehehe. Klik button Vote di bawah ye sis.






Oh ye, esok Monday 25 April ada baju baru lagi! Styled by Maria Elena!! Nantikan apa style yg Maghiiaa pakai yee esok!

ok byebyee, assalamualaikum... kalau tak jawab dosa, kalau jawab sayang! - bak kata Maria heheheeee

Thank you sis-sis yg baik hati :)

hugs,
sue, dhania and the eightDesigns team (n_n)


Apr 12, 2011

New Arrival - Zara Polka Dot Blouse

Zara

Measurement(inches'):
Free size: shoulder 14 | bust 34 | hip 35 | length 25 | sleeve length 23
sesuai untuk size M and small L 
Material: Chiffon 
Description : material baju ni mmg jarang so boleh dipadankan dengan inner. 
Price: RM45
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Zara polkadot blouse ni mmg jarang, di match dengan singlet Raimy inspired by Zara Basic sebagai inner di bahagian dalam. untuk yang bertudung boleh pakai dengan inner lengan panjang :)


2440 White Sold Out




Boleh order polka dot blouse yg gorgeous ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui 
Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^