May 31, 2011

New Arrival Crop Jacket - Anita

Anita

Measurement(inches'):
Crop Jacket Anita ni free size tapi sesuai untuk size S dan small M. refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Free size: shoulder 13 | bust up 32 | length 20 | sleeve length 23
Material: Mixed Cotton
Description : crop jacket style vintage dengan details belt di bahu dan bahagian belakang untuk nampak lebih bergaya, bergetah di bahagian pergelangan tangan dan bawah jacket juga ada button di bahagian depan. 
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Bahagian belakang jacket ada belt
tapi tak sampai ke bahagian depan

Design bahagian belakang jacket

details belt ni ada juga di kiri dan kanan bahu 

2518 Black SOLD OUT

2519 Light Brown SOLD OUT

2520 White SOLD OUT

Yan menggayakan crop jacket Anita color light brown



Dapatkan crop jacket anita  dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

Shawl Custom Made by EightDesigns - Yanie

Shawl Yanie

Measurement yang standard bagi sehelai shawl
Material: Chiffon 
Description : shawk chiffon bercorak seakan-akan timbul. 
Harga pengenalan: RM25
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service =D


Free Delivery via Poslaju 

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.



Maria Elena menggayakn shawl color black dan ala-ala color belacan. 
yang ni memang lawa, sebab corak color black tu seakan-akan timbul

Yan menggayakan shawl love color pink
memang lawa, corak love tu pun macam timbul 

Close up - corak shawl timbul


2513 Black-color belacan SOLD OUT

2514 Love Black-Pink SOLD OUT

2515 Love Pink SOLD OUT

2516 Love Purple-Pink SOLD OUT

2517 Star Black-Pink SOLD OUT


Dapatkan shawl custome made - yanie dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  



New Arrival Stripe Shirt - Fairuz

Fairuz

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 15 | bust 38 | hip 38 | length 29 | sleeve length 22.5
Sesuai untuk size M dan L tapi better refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Material: 35% Cotton, 65% Polyester
Description : sekali imbas nampak macam shirt fariza yang hot dan banyak kali restock tu tapi mmg diffenrent sebab shirt fairuz ni button setengah je sampai dada dan jalur tu tak lurus sangat. material lebih kurang sama dengan fariza.  
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Maria Elena menggayakan stripe shirt fairuz dengan jeans dan shawl silk color kontra
nampak simple tapi tetap manis

2509 Red SOLD OUT

2510 Brown/Green SOLD OUT

2511 black SOLD OUT

2512 Blue SOLD OUT

Boleh juga di match dengan skirt labuh potongan straight. nampak sopan. 


Dapatkan stripe shirt fairuz dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

May 27, 2011

New Arrival Checkered Shirt - Suhaila

Suhaila

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 15.5 | bust 37 | hip 40 | length 29 | sleeve length 22
Sesuai untuk size M dan L tapi better refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Material: 100% Cotton 
Description : lebih kurang sama macam checkered shirt najah tapi shirt suhaila tiada poket di bahagian dada dan ada button di bahagian belakang (boleh dibutton atau dibiarkan loose), labuh dan menutupi punggung. 
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Basically shirt ni macam checkered shirt najah tapi ada beza sikit

Bahagian belakang shirt ada 2 button
boleh dibutton utk effect langsing

Yang ini dibiarkan loose dan baju labuh menutupi punggung

2506 Green AVAILABLE

2507 Grey AVAILABLE



Dapatkan shirt suhaila  dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

New Arrival - Shawl Zahara

Shawl Zahara

Measurement(inches): width 19 | length 62
Material: 100% Polyester
Description : shawl bercorak bunga dengan gabungan warna yang menarik. 
Harga pengenalan: RM20
Free Delivery via Poslaju 
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service =D




Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Maria Elena menggayakan shawl zahara color red/pink stail ala Hana Tajima

Cantik!

2500 Pink AVAILABLE

2501 Grey SOLD OUT

2502 Brown SOLD OUT


Dapatkan shawl zahara dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  



New Arrival - Shawl Butterfly Dhira (ALL SOLD OUT)

 
Shawl Dhira

Measurement(inches): width 19 | length 62
Material: 100% Polyester
Description : shawl bercorak butterfly yang berkualiti dengan gabungan color yang menarik. 
Harga pengenalan: RM20
Free Delivery via Poslaju 
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service =D


Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Corak butterfly pada shawl

Maria Elena menggayakan shawl butterfly Dhira color grey

2504 Grey SOLD OUT

2505 White SOLD OUT



Dapatkan shawl butterfuly dhira dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)  

May 25, 2011

my BFF Contest 2 kini kembali!

 Salam sis,

Seperti yg dijanjikan, my BFF Contest 2 kini kembali dengan hadiah lebih menarik.

Hadiah bernilai RM4680 utk dimenangi oleh 73 orang pemenang! Yessss!! banyak peluang untuk menang!

Pastikan anda membaca semua info dengan jelas sebelum menyertai. Penyertaan yang lengkap hendaklah dihantar melalui email sahaja kepada : service@edz.com.my

Mari meraikan BFF kita! Jom join sekarang =D

Pengecualian: 
Semua pemenang daripada my BFF Contest 1 dahulu yang nama mereka tersenarai di link ini tidak boleh menyertai:  http://www.eightdesignsboutique.com/2011/02/my-bff-contest-result.html (bagi peluang kat orang lain pula)





































































Terma & Syarat eightDesigns my BFF Contest 2. (mesti baca)

  1. Terbuka kepada semua rakyat Malaysia berbilang bangsa, perempuan berumur 18 tahun ke atas sahaja.
  2. Semua pemenang daripada my BFF Contest 1 yang terdahulu seperti yang tersenarai di link ini tidak boleh menyertai: http://www.eightdesignsboutique.com/2011/02/my-bff-contest-result.html 
  3. BFF kamu mestilah seorang perempuan. Gambar bersama kawan lelaki/suami tidak diterima. 
  4. BFF kamu boleh terdiri daripada seorang ataupun lebih, tiada had bilangan.
  5. Gambar tersebut mestilah tidak menjolok mata. Berpakaian menjolok mata seperti sleeveless, shorts dan lain-lain tidak diterima.
  6. Gambar yg posing gile-gile dan kelakar dialu-alukan =D
  7. Dengan menghantar gambar, peserta contest bersetuju membenarkan eightDesigns menggunakan gambar tersebut sebagai hak milik eightDesigns.
  8. Like/undi yg diterima mestilah genuine, daripada rakan-rakan facebook kamu yg tinggal di Malaysia. Peserta yg menagih like dengan menukar like daripada orang di luar Malaysia atau melakukan sebarang abuse akan dibatalkan daripada pertandingan. 
  9. Hadiah shopping voucher eightDesigns dan penginapan di hotel Crowne Plaza Mutiara KL tidak boleh ditukar dengan wang tunai. 
  10. Hadiah penginapan di Crowne Plaza Mutiara KL mestilah ditebus dalam tempoh 3 bulan dari tarikh keputusan diumumkan iaitu sebelum 11 October 2011.
  11. Hadiah wang tunai & shopping voucher eightDesigns tiada tarikh luput. Boleh ditebus bila-bila masa.
  12. Tempoh like-like akan tamat pada 9 Julai 2011 pukul 12 tengah malam. Jumlah like yang bertambah selepas waktu tersebut tidak akan diambil kira.
  13. Keputusan juri adalah muktamad. Sebarang bantahan tidak akan dilayan.
  14. eightDesigns berhak mengubah hadiah yg ditawarkan tanpa sebarang notis.
  15. eightDesigns berhak membuat sebarang perubahan kepada pertandingan ini tanpa sebarang notis.




Siapa suka contest ni boleh LIKE :)

May 18, 2011

New Arrival Polkadot Crop Cardigan - Wany

Wany

Measurement(inches'):
Crop cardigan Wany ni free size, sesuai untuk size S dan M. refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Free size: shoulder 13 | bust up 34 | length 16 | sleeve length 22
Material: Mixed Cotton
Description : crop cardigan Wany bascially mcm crop cardigan Amanina cutting di bahagian bahu agak kecil. ada brooch bunga yang removable. untuk crop cardigan ini, di suggestkan jgn basuh guna washine machine, handwash untuk memelihara kualitinya.  
Price: RM49
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Maria Elena menggayakan polkadot crop cardigan color blue match dengan plain maxi skirt

2497 Black OUT OF STOCK

2498 Blue OUT OF STOCK

2499 White OUT OF STOCK

Ada brooch bunga yang removable sekali dengan crop cardigan 

Boleh match dengan anything yang plain..cantik :)





Dapatkan polkadot crop cardigan dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)