Jun 30, 2011

New Arrival Plain Pleat Maxi Dress - Aliahana

Aliahana


Measurement(inches'):
Free Size : bust 32 | length 50
Material: Chiffon
Description : half lining di bahagian dalam (lebih kurang hingga ke lutut), bertali halus, details ropol di bahagian dada dan bergetah di bahagian pinggang.
Price: RM75
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.
 Maria Elena menggayakan plain pleat maxi dress - Aliahana
bersama dengan shawl custom made by EDZ star black-pink 

 maxi dress ada details/ropol-ropol di bahagian dada


Maria Elena pakai yg warna biru match dengan belt & crop cardigan diamond :)

 2559 pink-peach SOLD OUT

2560 green AVAILABLE

2561 blue SOLD OUT

 2561-1 black SOLD OUT
selain match dengan crop jacket, boleh dipakai dengan inner, 
crop cardigan mengikut keselesaan gaya tersendiri.
 Dress Aliahana ni juga boleh match dengan tudung/shawl pelbagai corak.

Dapatkan plain pleat maxi dress - aliahana dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun DI SINI. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :) 

New Arrival Korean Lace Style Shirt - Amy

Amy

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder 15 | bust 38 | hip 43 | length 28 | sleeve length 16
Sesuai untuk size M, L dan small XL seperti biasa refer to measurement terlebih dahulu.
Material: Mixed Cotton
Description : material jenis nipis, mmg tak panas, details lace di kolar, bahu, butang dan ada poket kiri-kanan.
Price: RM59
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.
 Yan menggayakan korean lce style shirt dengan shawl patchwork norlia color coffee 
juga memakai inner round neck color brown lengan quarter sleeve
 details lace di shirt, di bahagian bahu, poket, butang juga kolar.. very nice

lengan shirt

2562 light grey AVAILABLE

2563 light brown AVAILABLE
(color light tau.. lain sikit dalam gambar) 

2564 light blue SOLD OUT

shirt boleh di match dengan jeans, slack atau pun skirt. bergaya!!

Nak bergaya dengan korean lace style shirt? boleh order shawl patchwork ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D


Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Jun 24, 2011

Inner round neck biasa - Debbie

Inner - Debbie

Size : XS, S, M, L and XL
standard measurement untuk inner biasa

Material: soft cotton, veeery comfortable

Harga : RM20

Free Delivery via Poslaju (sekarang lebih jimat sebab free poslaju)

Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service =D
Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.
  2546 White 
SOLD OUT

2547 Brown 
AVAILABLE XS, S, M, L AND XL 

2548 Dark Brown 
AVAILABLE XS, S, M, L AND XL 

2549 Pink 
AVAILABLE SIZE XS

2550 Black
AVAILABLE SIZE XL DAN L


Dapatkan inner biasa debbie dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :) 

New Arrival Palazzo Pants - Aini (ALL SOLD OUT)

Aini

Measurement(inches'):
Free Size : hip 44 | length 35
sesuai untuk size S, M dan L
Material: Linen
Description : material jenis kesat, tak melekat pada badan kaki so mmg tak sexy juga tak jarang.bahagian pinggang bergetah.
Price: RM60
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

 Maria Elena menggayakan palazzo color brown
di match dengan shirt polkadot fida juga shawl patchwork norlia


 2540 black SOLD OUT

2541 brown SOLD OUT

2542 cream SOLD OUT

2543 dark grey SOLD OUT

2544 green SOLD OUT

2545 light brown SOLD OUT
(warna sebenar yang ini gelap sikit daripada gambar, iaitu warna coklat lembut)

cantik kan? :)

Dapatkan palazzo pants aini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :) 

New Arrival Polkadot Shirt - Fida

Fida

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder 15 | bust 41 | hip 42 | length 31.5 | sleeve length 22
Sesuai untuk size L dan XL seperti biasa refer to measurement terlebih dahulu.
Material: Mixed Cotton
Description :shirt polkadot plus size ada poket di kiri dan kanan, butang bahagian depan hingga ke bawah dan di leher ala-ala cekak musang.
Price: RM59
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

Maria Elena menggayakan shirt polkadot fida di match dengan palazzo

shirt polkadot fida


2537 brown-cream AVAILABLE


2538 green OUT OF STOCK 


2539 orange OUT OF STOCK
Dapatkan fida polkadot shirt ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :) 

New Arrival - Hanie Blouse

Hanie

Measurement(inches'):
Free Size :  length 26 |
Sesuai untuk size M, L dan XL 
Material: Chiffon
Description : style baju macam baju kelawar tapi cun sgt!. material chiffon, jarang dan mesti pakai inner di bahagian dalam.
Price: RM60
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.


 
 Maria Elena menggayakan blouse hani di match dgn jeans, simple tapi cun kan?
ada 1 color sahaja

 Match dengan shawl custom made dari EDZ, love purple-pink
 2536 Black FULLY BOOKED

Dapatkan blouse hanie yang cun sgt ni dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :) 

Jun 15, 2011

New Arrival Chiffon Blouse - Aida

Aida

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up 14.5 | bust 37 | hip 36 | length 24 | sleeve length 25
Sesuai untuk size S, M and Small L, seperti biasa refer to measurement
Material: Chiffon
Description : blouse chiffon aida sesuai untuk ke majlis rasmi atau pejabat. ada design di bahagian baju utk nampak lebih bergaya, ada tali dileher boleh ikat reben. material jarang mesti dipadankan dengan inner.
Price: RM55
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.
 Maria Elena menggayakan blouse aida color pink 
 2521 Pink SOLD OUT
 2522 Black SOLD OUT
 2523 Grey SOLD OUT
 2524 Cream SOLD OUT

Dapatkan blouse chiffon aida yang cun sgt ni dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :) 

New Arrival Double Button Shirt - Ann

Ann

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up 15 | bust 34 | hip 35 | length 25.5 | sleeve length 21
Sesuai untuk size M and Small L, boleh refer measurement dahulu
Material: Mixed
Description : simple double button shirt dan mesti handwash sahaja untuk menjaga kualiti kain.
Price: RM45
Free Delivery via Poslaju

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.
Maria Elena menggayakan double button shirt color orange/pink

2525 Orange-Pink SOLD OUT

2526 Black AVAILABLE

2527 Brown SOLD OUT

2528 White SOLD OUT

Dapatkan double button shirt dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. 

Siapa suka boleh LIKE :)