Aug 16, 2011

Plain Maxi Skirt - Zaza II (39 inci)

Zaza II

Measurement(inches'):Free size length : 39 inci 
Material: High Quality Cotton 
Description : Kain cotton jenis sejuk bila dipakai, tak panas. Lining di bahagian dalam juga lebih labuh kali ni, hingga paras betis iaitu 30 inci (labuh lining shj)  dan bergetah di bahagian pinggang. Design sama macam zaza yg terdahulu cuma yang ini lebih labuh iaitu 39 inci sesuai utk mereka yang ketinggian 160 cm ke atas.

Price: RM65
Free Delivery via Poslaju
*maaf harga naik sikit daripada harga skirt Zaza yg terdahulu sebab kali ni pakai lebih banyak kain, termasuk kain untuk lining. InsyaAllah berbaloi :)


*sila klik pada gambar utk view lebih besar*

Maria Elena menggayakan Plan Maxi Skirt

Plan Maxi Skirt match with Cardigan Love Elena color white

2617 Light Brown SOLD OUT
Match with Iffah Blouse color white dan belt not included

2618 Grey ALL SOLD OUT
color grey kali ni actually lebih cantik dari yg dulu. 

Nak gaya macam Maria Elena, order plain maxi skirt ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Shawl Eksklusif untuk Raya - Puteri

Shawl Eksklusif - Puteri

Measurement(inches): width 19 | length 70
Material: 100% silk
Description : diperbuat daripada silk yg berkualiti tinggi.



harga promosi sempena RAYA: RM65
Free delivery via Poslaju
tiada caj tambahan di eightDesigns untuk shawl secantik ini ;)



2414 Colorful ALL SOLD OUT

Bergaya di hari raya dengan shawl eksklusif ini. Boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D
 

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Palazzo Pants - Aina II (40 inci)

Aina II

Measurement(inches'):
Free Size : hip 44 | length 40
sesuai untuk size S, M dan L
Material: Linen
Description : material jenis kesat, tak melekat pada badan dan kaki so mmg tak sexy juga tak jarang walaupun untuk kain warna cerah. bahagian pinggang bergetah. sama macam palazzo aina cuma palazzo aina II ini labuh sehingga 40 inci sesuai untuk ketinggian 160 cm ke atas


Price: RM70
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.


*maaf harga naik sikit daripada harga Palazzo Aina yg terdahulu sebab kali ni pakai lebih banyak kain. InsyaAllah berbaloi :)

Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap load di page baru, klik lagi sekali utk zoom.


Model Rita memakai Palazzo Pants Aina II 2620 Light Brown.
Kredit gambar kepada Majalah Nur isu Oktober 2011 yang memaparkan koleksi eightDesigns dalam bahagian Fesyen.



Potongan bawah palazzo ni lurus macam seluar biasa.. tak melengkung. Jadi senang kalau kamu nak alter labuh mengikut ketinggian  masing-masing.

Model Norsyarehan menggayakan palazzo aina match dengan ruffle tunic mimie.. cun wo!


 2619 Black OUT OF STOCK


2620 Light Brown OUT OF STOCK


2621 Dark Grey OUT OF STOCK

2622 Army Green OUT OF STOCK

design palazzo paling cantik setakat ni. smart kan :) ada poket di kiri kanan.
design kat bahagian depan yg ada butang tu paling cantik!

Nak bergaya dengan palazzo yang cun sgt ni?  boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D


Siapa suka boleh click LIKE ^_^

El-Zahraa Neck Inner Cover

"Inner Neck Plain are back for grabs. For this update, there are lots of new colors for you to choose.Neck Inner Plain used high quality cotton plain that you can’t find anywhere in Malaysia. The materials for this cotton plain are not the same materials sell by those fabric seller in Malaysia. The materials that we used are specially brought from oversea by us (all of our fabric are imported by us) and has a high quality in terms of material texture, material properties, & material finishing. As usual, the design are exclusively designed and tailored by El Zahraa (all of our product are design and tailored by us). This neck inner design is very simple. Wear it as it is or wear it with any shawl or hijabs. It’s simple, yet fashionable. Your must feel the different. As what we always said, we are SIMPLY DIFFERENT.". - El-Zahraa

Measurement(inches'):
Size S : ukuran bawah dagu ke dada 11 inci.
Material: 100% Viscose Cotton
Description : material mmg sgt soft dan selesa. 


Price: RM25
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Delivery (please read carefully):
buy El-Zahraa product only = RM7 flat rate poslaju charges for Peninsular Malaysia / RM9 for Sabah Sarawak.
buy El-Zahraa together with any eightDesigns product = FREE DELIVERY

El-Zahraa is a partner at eightDesigns. Please read about eightDesigns partnership program.


*klik gambar untuk view lebih besar.

 IE11 (Grey) OUT OF STOCK

Code: IE14 (Brown) OUT OF STOCK

Code: IE17 (Black) OUT OF STOCK

Code: IE18 (Red) OUT OF STOCK

 

Code:IE19 (Yellow Mustard) OUT OF STOCK

Code: IE22 (Soft Pink) OUT OF STOCK

Code: IE23 (Cream) *color asal agak pekat* OUT OF STOCK

Code: IE24 (Lavender) OUT OF STOCK

Code: IE25 (Purple) OUT OF STOCK

Code: IE26 (Maroon) OUT OF STOCK

Code: IE27 (Light Brown) OUT OF STOCK

Code: IE28 (Pink) OUT OF STOCK

Code:IE29 (Lime Green) OUT OF STOCK

Code:IE30 (Baby Blue)OUT OF STOCK

Code:IE31 (Steel Blue) OUT OF STOCK

 

Code:IE32 (Beige) OUT OF STOCK

 

Code:IE34 (Pink) OUT OF STOCK

Code: IE36 (Dark Choc) OUT OF STOCK

 

Code: IE37 (Green Army) OUT OF STOCK

 

Code: IE38 (Peach) OUT OF STOCK

 

Code: IE40 (Muave Blue) OUT OF STOCK


**Note: Colours shown may vary depending on your screen settings and resolution.** 

Order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini.  

Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! 

Shawl Eksklusif untuk Raya - Azizah

Shawl Eksklusif - Azizah


Measurement(inches): width 18 | length 63
Material: 100% silk
Description : kain silk yg amat berkualiti tinggi. embroidery corak bunga ada di kedua-dua hujung shawl. amat sesuai digayakan bersama baju kurung, baju nikah, ataupun jubah. sungguh menawan hati :)

Harga : RM85
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.



*sila klik pada gambar untuk view lebih besar
 2389 Black
(out of stock)

 2390 Light Yellow
(out of stock)

gambar sedikit blur.. tudung ni lebih cantik kat luar. huhu

 2392 Light Peach
(out of stock)

 2393 Pink
(available)

 2394 Red 
(out of stock)

2395 Soft Pink
(available)


Bergaya dengan shawl yang sangat cantik ini dihari raya. Boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D
 

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Aug 10, 2011

Flat Shoes - Design II - Carnation

Flat Shoes - Designs II

Size: 41, 40, 39, 38, 37, 36, 35



Penting: saiz kasut ni lebih kecil dari biasa. Dinasihatkan kamu pilih 1 saiz lebih besar dari biasa. Contoh: saiz biasa kamu pakai ialah US size 7 atau 38. Jadi untuk kasut ni kamu kena ambil size 39. Sila tanya  melalui email ke order@eightdesignsboutique.com jika kurang pasti


Platform height: -
Heels height: -
Material  Polyurethane (PU) synthetic leather


Price: RM49
Harga pengenalan sempena RAYA & first time eightDesigns jual kasut :)
Free Delivery via Poslaju.
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.


sungguh comel dan selesa. sesuai dipakai ke kelas ataupun aktiviti yg banyak berjalan :)

2609 Pink
Sold Out

2610 Brown
Sold Out

tapak (outsole) yg best, tak licin.

pandangan atas


Nak bergaya ke rumah terbuka sempena hari raya dengan flat shoes yang serba ringkas? Boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D
 

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Peep Toes Wedges - Cherry

Peep Toes Wedges

Platform height: 1 inci
Heels height: 3 inci
Material Polyurethane (PU) synthetic leather

Size chart: klik carta untuk view lebih besar



Cara mengukur saiz kaki. Klik sini


Available Size: 35, 36, 37, 38, 39, 40 only.


Price: RM59
Harga pengenalan sempena RAYA & first time eightDesigns jual kasut :)
Free Delivery via Poslaju.
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.


2615 Brown
Sold Out


sejenis wedges yang sangat ringan walaupun nampak tebal.

2616 Black
Sold Out

pandangan dalam

non-slip out sole. tak licin dan selamat.

Peep toes wedges sesuai digayakan dengan pelbagai gaya. Boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D
 

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Heels - Sakura

Heels

Size: 40, 39, 38, 37, 36, 35





Platform height: 1 inci
Heels height: 4 inci
Material  Polyurethane (PU) synthetic leather


Price: RM69
Harga pengenalan sempena RAYA & first time eightDesigns jual kasut :)
Free Delivery via Poslaju.
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.


2611 Pink

Heels ni sangat ringan. Walaupun nampak tebal dan berat, tapi sebenarnya sangat ringan!

2612 Wheat

2613 Black

2614 Khaki

pandangan sisi
jenis tapak yg mantap walaupun tinggi. 

pandangan belakang

Bergaya di hari raya dengan heels yang stylo ini. Boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D
 

Siapa suka boleh click LIKE ^_^