Sep 30, 2011

Sleeveless Chiffon Shirt - Nila II

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 14.5 | bust 36 | hip 40 | length 22
Material: Chiffon
Description : sleeveless chiffon shirt yang cantik boleh di mix and match dengan pelbagai gaya mengikut kesesuaian, ada pocket di bahagian kiri dan kanan dan didatangkan bersama belt.

Price: RM69
Free Delivery via Poslaju


 Basically sama seperti Sleeveless Chiffon Shirt Nila cuma pocket Nila II tak ada button

Bergaya kan?
Boleh juga dipakai sebagai jaket/ outer wear bersama long sleeve maxi dress untuk tidak menampakkan bentuk badan :)

2640 Black

2641 Cream

2642 Green

2642 Blue-Green

2644 Yellow Mustard

2645 Yellow



click on "ORDER HERE" button !

Sep 26, 2011

Palazzo Pants - Husna

Husna

Measurement(inches'):
Free Size : hip 36 | length 35
Material: 65% Cotton 35% Terlyene
Description : material yang sangat selesa dan tak panas
Price: RM65
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.


Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap load di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

 Palaazo pants sememangnya selesa

 2647 Light Brown OUT OF STOCK


2648 Green OUT OF STOCK


2649 Black OUT OF STOCK


Dapatkan palazzo pants ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Harem Pants - Zaila

Zaila

Measurement(inches'):
Free Size : waist up to 33 | length 38
Material: 65% Cotton 35% Terlyene
Description : material yang sangat selesa dan tak panas

Price: RM65
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Order Here



klik gambar untuk view lebih besar
 Ringkas namun bergaya

 2646 Army Green SOLD OUT
warna sebenar agak berbeza daripada gambar

Teady Bear T-Shirt - Melisa

Afrah

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 15 | bust up to 34 | hip up to 32 | length 24
Material: Cotton
Description : material yang selesa


Price: RM27
Free Delivery via Poslaju


Lebih kurang sama dengan t-shirt cartoon cuma beza adalah designs

 Designs di bahagian tengah t-shirt yang comel

3 color
2637 Grey
2638 Pink
2639 Green




Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Cartoon T-Shirt - Afrah

Afrah

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 15 | bust up to 34 | hip up to 32 | length 24
Material: Very soft cotton. 100% cotton
Description : material yang sangat selesa.

Price: RM33
Free Delivery via Poslaju



 Mix and match t-shirt comel ini bersama cardigan

 2633 Design 1

 2634 Design 2

 2635 Design 3

 2636 Design 4

 Colorful dan simple

Nak dapatkan t-shirt yang comel ini? Boleh terus mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Sep 20, 2011

Medinna Printed

"Medinna Hijab use high quality cotton printed that you can’t find anywhere in Malaysia. The design are exclusively designed and tailored by El Zahraa. Medinna is special design from those that required high quality material, beautiful finishing, comfort & “beautifully” different from others. Grab it now before it’s too late."- El-Zahraa

Measurement(inches'):
Size S : ukuran bawah dagu ke dada 11 inci.
Material: 100% Viscose Cotton
Description : material mmg sgt soft dan selesa.
Awning yang labuh menjadikan bentuk muka bujur dan kurang bulat. Kain jenis lembut, awning boleh dibentuk menjadi bulat ataupun sedikit muncung


Price: RM39
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Delivery (please read carefully):
buy El-Zahraa product only = RM7 flat rate poslaju charges for Peninsular Malaysia / RM9 for Sabah Sarawak.
buy El-Zahraa together with any eightDesigns product = FREE DELIVERY

El-Zahraa is a partner at eightDesigns. Please read about eightDesigns partnership program.

*klik gambar untuk view lebih besar.

Code: SMP22 sold out

 
Code: SMP23 sold out


Code: SMP31 available


 

Order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini.  Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! 

 

Medinna Stripe

"Medinna hijab are design to meet up few requirement. Firstly, it will suit those hijab lovers that prefer non-awning hijabs. Secondly, the design will suit all kind of face and will definitely will make your face cute yet beautiful. Thirdly, it’s a multipurpose use where you can use it to add up to your work attire, during outing, or daily use. Medinna is specially design for those that required high quality material, beautiful finishing, comfort & “beautifully” different from others
Like all our hijabs, the materials for these Medinna are using imported material that brought by us from oversea. For this update, the stripe material is very soft and have texture feel in between stripe line. Its one of a kind." - El-Zahraa

Measurement(inches'):
Size S : ukuran bawah dagu ke dada 11 inci.
Material: 100% Viscose Cotton
Description : material mmg sgt soft dan selesa. Awning yang labuh menjadikan bentuk muka bujur dan kurang bulat. Kain jenis lembut, awning boleh dibentuk menjadi bulat ataupun sedikit muncung


Price: RM37
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.

Delivery (please read carefully):
buy El-Zahraa product only = RM7 flat rate poslaju charges for Peninsular Malaysia / RM9 for Sabah Sarawak.
buy El-Zahraa together with any eightDesigns product = FREE DELIVERY

El-Zahraa is a partner at eightDesigns. Please read about eightDesigns partnership program.


*klik gambar untuk view lebih besar.
 
Code: SMS01 OUT OF STOCK



 
Code: SMS05 OUT OF STOCK


 
Code: SMS07 OUT OF STOCK

 

 
Code: SMS11 OUT OF STOCK

 

Order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini.  Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! 

 

Sep 15, 2011

Sleeveless Chiffon Shirt - Nila

Nila

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 14.5 | bust 36 | hip 40 | length 22
Material: Chiffon
Description : sleeveless chiffon shirt yang cantik boleh di mix and match dengan pelbagai gaya mengikut kesesuaian, ada pocket di bahagian kiri dan kanan dan didatangkan bersama belt.


Price: RM69
Free Delivery via Poslaju



 Sleeveless chiffon shirt ni sesuai untuk bergaya casual ataupun formal
boleh mix and match

Boleh dipadankan dengan crop cardigan color contra, menawan. including belt.

2630 Yellow Mustard AVAILABLE

2631 Green AVAILABLE

Bergaya pelbagai dengan mix and match sleeveless chiffon shirt ini dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^

Plain Skirt - Zaini

Zaini

Measurement(inches'):
Free size
length 39 inci 
Material: High Quality Cotton 
Description : Kain cotton jenis sejuk bila dipakai, tak panas. 
Price: RM59
Free Delivery via Poslaju
 
Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

2632 Black SOLD OUT




Sesuai untuk bergaya formal ataupun casual, selesa


Sukakan skirt zaini ini boleh order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^


Denim Shirt - Nana

Nana

Measurement(inches'):
Available in size M and L
M : shoulder 14 | bust up to 33 | hip 32 | length 22.5 | sleeve length 23
L : shoulder 15 | bust up to 36 | hip 34 | length 23 | sleeve length 22
Material: Soft Denim 
Description : Cutting denim shirt agak kecil rujuk measurement terlebih dahulu,
Price: RM65
Free Delivery via Poslaju


Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.
warna dalam gambar sedikit berbeza dari produk sebenar.


 Model Syarehan Ahmad menggayakan Denim Shirt Nana 
bersama El Zahraa Medinna Denim Printed juga Casablanca Flat Shoes color Apricot
2629 Denim ALL SOLD OUT
 denim shirt boleh dimatch dengan skirt extender

Bergaya ringkas dengan denim shirt boleh terus order dengan mengisi Order Form di bahagian kiri blog eightDesigns ataupun di sini. Semua order dijawab dlm tempoh kurang 2 jam jika order diterima ketika waktu bekerja eightDesigns: Isnin hingga Jumaat 10.30pagi hingga 7.30petang, kecuali cuti umum. Penghantaran melalui Poslaju dibuat setiap hari bekerja. eightDesigns pantas dan berkesan! =D

Siapa suka boleh click LIKE ^_^