Oct 25, 2011

Women 2 Women Muslimah T-Shirt - Khadijah

"Bersenam sememangnya menjadi gaya hidup masa kini. Namun keselesaan kala bersenam sudah pasti menjadi keutamaan dalam memilih pakaian sukan. Koleksi terkini Women 2 Women mengetengahkan gaya Muslimah kala bersukan di samping mengekalkan keselesaan. Baju sukan yang diperbuat daripada fabrik poliester dan spandex ini sesuai untuk Muslimah yang gemar bersukan dan kekal segar sepanjang masa. Rona lembut pula menyerlahkan gaya feminin si pemakai" - Majalah Wanita November 2011 


Khadijah

Measurement(inches'):
XL : Bahu 17 | Panjang Lengan 21 | Labuh Baju 33.5 | Lebar Pinggang 20.5 | Lebar Pinggul 25.5
L : Bahu 15.5 | Panjang Lengan 21 | Labuh Baju 33 | Lebar Pinggang 19 | Lebar Pinggul 25
M : Bahu 15 | Panjang Lengan 21 | Labuh Baju 32 | Lebar Pinggang 17.5 | Lebar Pinggul 23.5
S : Bahu 14.5 | Panjang Lengan 20.5 | Labuh Baju 31.5 | Lebar Pinggang 17 | Lebar Pinggul 22
Material : Polyester dan Spandex
Description : 
Price : RM55

Delivery (please read carefully):

buy Women 2 Women product only = RM7 flat rate poslaju charges for Peninsular Malaysia / RM9 for Sabah Sarawak.

buy Women 2 Women together with any eightDesigns product = FREE DELIVERY

Women 2 Women is a partner at eightDesigns. Read about eightDesigns partnership program here.


*klik gambar untuk view lebih besar.

 2657 Black SOLD OUT

 2658 Blue SOLD OUT

 2659 Pink SOLD OUT

 T-Shirt  Khadijah is designed by



Majalah Wanita - November 2011





Women 2 Women Muslimah T-Shirt - Aisya

"Bersenam sememangnya menjadi gaya hidup masa kini. Namun keselesaan kala bersenam sudah pasti menjadi keutamaan dalam memilih pakaian sukan. Koleksi terkini Women 2 Women mengetengahkan gaya Muslimah kala bersukan di samping mengekalkan keselesaan. Baju sukan yang diperbuat daripada fabrik poliester dan spandex ini sesuai untuk Muslimah yang gemar bersukan dan kekal segar sepanjang masa. Rona lembut pula menyerlahkan gaya feminin si pemakai" - Majalah Wanita November 2011 


Aisya

Measurement(inches'):
XL : Bahu 17 | Panjang Lengan 21 | Labuh Baju 33.5 | Lebar Pinggang 20.5 | Lebar Pinggul 25.5
L : Bahu 15.5 | Panjang Lengan 21 | Labuh Baju 33 | Lebar Pinggang 19 | Lebar Pinggul 25
M : Bahu 15 | Panjang Lengan 21 | Labuh Baju 32 | Lebar Pinggang 17.5 | Lebar Pinggul 23.5
S : Bahu 14.5 | Panjang Lengan 20.5 | Labuh Baju 31.5 | Lebar Pinggang 17 | Lebar Pinggul 22
Material : Poliester dan Spandex
Description : 
Price : RM55

Delivery (please read carefully):

buy Women 2 Women product only = RM7 flat rate poslaju charges for Peninsular Malaysia / RM9 for Sabah Sarawak.

buy Women 2 Women together with any eightDesigns product = FREE DELIVERY

Women 2 Women is a partner at eightDesigns. Please read about eightDesigns partnership program.


*klik gambar untuk view lebih besar.
 2660 Black SOLD OUT
2661 Blue SOLD OUT
2662 Pink SOLD OUT

 T-Shirt  Aisya is designed by


Majalah Wanita - November 2011






Women 2 Women Muslimah T-Shirt - Fatimah

"Bersenam sememangnya menjadi gaya hidup masa kini. Namun keselesaan kala bersenam sudah pasti menjadi keutamaan dalam memilih pakaian sukan. Koleksi terkini Women 2 Women mengetengahkan gaya Muslimah kala bersukan di samping mengekalkan keselesaan. Baju sukan yang diperbuat daripada fabrik poliester dan spandex ini sesuai untuk Muslimah yang gemar bersukan dan kekal segar sepanjang masa. Rona lembut pula menyerlahkan gaya feminin si pemakai" - Majalah Wanita November 2011 


Fatimah

Measurement(inches'):
XL : Bahu 17 | Panjang Lengan 21 | Labuh Baju 33.5 | Lebar Pinggang 20.5 | Lebar Pinggul 25.5
L : Bahu 15.5 | Panjang Lengan 21 | Labuh Baju 33 | Lebar Pinggang 19 | Lebar Pinggul 25
M : Bahu 15 | Panjang Lengan 21 | Labuh Baju 32 | Lebar Pinggang 17.5 | Lebar Pinggul 23.5
S : Bahu 14.5 | Panjang Lengan 20.5 | Labuh Baju 31.5 | Lebar Pinggang 17 | Lebar Pinggul 22
Material : Polyester dan Spandex
Description : 
Price : RM55

Delivery (please read carefully):

buy Women 2 Women product only = RM7 flat rate poslaju charges for Peninsular Malaysia / RM9 for Sabah Sarawak.

buy Women 2 Women together with any eightDesigns product = FREE DELIVERY

Women 2 Women is a partner at eightDesigns. Read about eightDesigns partnership program here.


*klik gambar untuk view lebih besar.

2663 Black SOLD OUT

 2664 Blue SOLD OUT


 2665 Pink SOLD OUT


 T-Shirt  Fatimah is designed by


Majalah Wanita - November 2011





Hooded Jacket - Hayyan II

Hayyan II

Measurement(inches') :
Free Size : shoulder 15.5 | bust 31 | hip 28| length 23
Material : Cotton
Description : Poket di bahagian depan, cekak di tangan, hooded, zip bahagian depan :)

Price: RM49
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.


Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.

 Yan menggayakan hooded jacket Hayyan II color green

2666 Black OUT OF STOCK

2667 Purple AVAILABLE

2668 Green AVAILABLE





click on "ORDER HERE" button !


Cardigan Elyana II

Elyana II
Measurement(inches'):
Free size
fits M to L
shoulder 15 | bust 32 | hip 30 | length 26 | sleeve length 24
Material:Knitted Cotton
Description : Cardigan simple, design bahagian depan lebih panjang sedikit, kain pun ada sikit stretchable. 
T-shirt not included. 
Price: RM40
Free Delivery via Poslaju
Next working day delivery guaranteed with eightDesigns fast and efficient service.


Penting: 
sila klik pada gambar utk view lebih besar. 
bila gambar dah siap loading di page baru, klik lagi sekali utk zoom.


Basically design cardigan sama seperti cardigan elyana
cuma tak bergetah dipergelangan tangan
 2656 Grey OUT OF STOCK


click on "ORDER HERE" button !

Oct 11, 2011

Category E: 1+1 = RM70


Promotion valid for subscribers only. Subscribe here to be entitled for the discount.


click on "ORDER HERE" button !


sale ends on Friday 4 November 6pm
however stocks are limited. grab yours now!


Free Delivery as always!
Next working day delivery guaranteed.
Chiffon Blouse - Aida

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up 14.5 | bust 37 | hip 36 | length 24 | sleeve length 25
Sesuai untuk size S, M and Small L, seperti biasa refer to measurement
Material: Chiffon
Description : blouse chiffon aida sesuai untuk ke majlis rasmi atau pejabat. ada design di bahagian baju utk nampak lebih bergaya, ada tali dileher boleh ikat reben. material jarang mesti dipadankan dengan inner.


Normal price: RM55 
You save RM20 for this shirt under 1+1=RM70 promotion.



 Maria Elena menggayakan blouse aida color pink (sold out)
match dengan shawl butterfly dhira color grey.









 kod: 2522 Black 
status: available




 kod: 2523 Grey
status: SOLD OUT


kod: 2524 Cream
status: available



+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Long Sleeve Plain Shirt : Sofia

Measurement(inches'):
Size 40 (L) : shoulder 14 | bust 36 | hip 37 | length 27.5 | sleeve length 22
Size 42 (XL) : shoulder 15 | bust 38 | hip 38 | length 27.5 | sleeve length 22
Material: Thin Cotton
Description : Kain cotton jenis sejuk bila dipakai. refer measurement sbb cutting agak kecik walaupun size L and XL. 

Normal price: RM55 
You save RM20 for this shirt under 1+1=RM70 promotion.



Model Norsyarehan memakai plain shirt sofia match dengan shawl kerinting balqis, nampak cantik kan :) Long sleeve plain shirt ni boleh match dengan shawl bercorak pelbagai warna dan sesuai dipakai ke ofis =D


2434 Black
SIZE 40 AVAILABLE


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Korean Lace Style Shirt - Amy

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder 15 | bust 38 | hip 43 | length 28 | sleeve length 16
Sesuai untuk size M, L dan small XL seperti biasa refer to measurement terlebih dahulu.
Material: Mixed Cotton
Description : material jenis nipis, mmg tak panas, details lace di kolar, bahu, butang dan ada poket kiri-kanan.

Normal price: RM59 
You save RM24 for this shirt under 1+1=RM70 promotion.


 Yan menggayakan korean lce style shirt dengan shawl patchwork norlia color coffee 
juga memakai inner round neck color brown lengan quarter sleeve

 details lace di shirt, di bahagian bahu, poket, butang juga kolar.. very nice

lengan shirt

2562 light grey  AVAILABLE

2563 light brown  AVAILABLE
(color light tau.. lain sikit dalam gambar) 

shirt boleh di match dengan jeans, slack atau pun skirt. bergaya!!


+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Maxi Skirt Dye Style - Sufina

Measurement(inches'): Free size, length 33 inci 
Material: Cotton 
Description : material yang selesa dipakai, style dye yg unik.

Normal price: RM45
You save RM10 for this skirt under 1+1=RM70 promotion.


 Yan menggayakan maxi skirt dye style bersama blouse.

 skirt ni mmg unik dan cantik

 2589 Blue  AVAILABLE

 2590 Green  AVAILABLE

 2591 Grey  AVAILABLE
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


Checkered shirt - Suhaila

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 15.5 | bust 37 | hip 40 | length 29 | sleeve length 22
Sesuai untuk size M dan L tapi better refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Material: 100% Cotton 
Description : ada button di bahagian belakang (boleh dibutton atau dibiarkan loose), labuh dan menutupi punggung. 

Normal price: RM49 
You save RM14 for this shirt under 1+1=RM70 promotion.


pandangan depan

Bahagian belakang shirt ada 2 button
boleh dibutton utk effect langsing

Yang ini dibiarkan loose dan baju labuh menutupi punggung

2506 Green SOLD OUT

2507 Grey SOLD OUT

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


 Plain Shirt in black and white - Nazifa

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 14 | bust 36 | hip 37 | length 30 | sleeve length 23
Sesuai untuk size M dan L tapi better refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Material: 35% Cotton, 65% Polyester. kain jenis lembut sangat, selesa. belt not included.


Normal price: RM59
You save RM24 for this plain shirt under 1+1=RM70 promotion.



2565 white  SOLD OUT

 2535 Black   AVAILABLE
 Boleh match dengan belt atau ikut style tersendiri

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Polkadot Blouse - Liya


Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up 14 | bust 38 | hip 35 | length 24 | sleeve length 23
Sesuai untuk size S dan M tapi better refer kepada measurement terlebih dahulu. 
Material: Chiffon
Description : blouse polkadot material chiffon yang jarang mesti dipadankan bersama inner, bercekak di bahagian pergelangan tangan. polkadot kecil color brown pekat yang contra dengan color blouse. mmg cantik!.  

Normal price: RM55
You save RM20 for this plain shirt under 1+1=RM70 promotion.




2508 Brown SOLD OUT

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


 Chiffon Blouse -Lily



Measurement(inches'):

Free size
boleh muat dari size S dan M
shoulder 14.5 | bust 33 | hip 42 | length 23 | sleeve length 22

Material: Chiffon 

Description : blouse chiffon mempunyai 2 layer (rujuk gambar) material agak jarang boleh dipadankan bersama inner, ada tali di bahagian leher tu nampak bergaya. material yg tak panas dan boleh di mix match bersama slack atau maxi skirt utk lebih bergaya. 


Normal price: RM55
You save RM20 for this plain shirt under 1+1=RM70 promotion.


Maria Elena memakai lily blouse color yellow.
Sesuai dipakai untuk ke pejabat di match dengan slack atau skirt maxi, mmg bergaya :)




gambar daripada Majalah Nur edisi oktober 2011 menampilkan koleksi pakaian eightDesigns.
Model di sebelah kanan memakai Chiffon Blouse Lily 2459 black bersama Palazzo Pants Aina II

klik gambar untuk view lebih jelas.



2459 Black AVAILABLE




2460 White AVAILABLE

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++



Polkadot blouse - Zara

Measurement(inches'):
Free size: shoulder 14 | bust 34 | hip 35 | length 25 | sleeve length 23
sesuai untuk size M and small L 
Material: Chiffon 
Description : material baju ni mmg jarang so boleh dipadankan dengan inner. 



Normal price: RM45
You save RM10 for this plain shirt under 1+1=RM70 promotion.

2440 White  AVAILABLE

Zara polkadot blouse ni mmg jarang, di match dengan singlet Raimy inspired by Zara Basic sebagai inner di bahagian dalam. untuk yang bertudung boleh pakai dengan inner lengan panjang :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zawani

Measurement(inches'):
Free size
fits M dan L
shoulder up to 15 | bust up to 36 | hip up to 40 | length 31.5 | sleeve length 20
Material: Knitted Cotton, stretchable.  
Description : Baju ni kain tebal dan strectchable, tak sesuai utk dipakai kalau cuaca panas tapi sesuai kalau dibawa ketika tgk wayang (dlm wayang kan sejuk), dlm dewan kuliah yg sejuk atau pergi Cameron/Genting Highlands ke, poket depan tu dummy je.

Normal price: RM50
You save RM10 for this plain shirt under 1+1=RM70 promotion.

*sila klik pada gambar utk view lebih besar*
**color maybe different sikit drpd produk yg sebenar**
 Yan is wearing sweater zawani color maroon.

2383 Purple SOLD OUT

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


click on "ORDER HERE" button !

sale ends on Friday 4 November 6pm
however stocks are limited. grab yours now!