Jan 30, 2012

Chiffon Long Skirt - Fairuz

Measurement(inches'): 
size 38 : Waist 24.5 | Length 41
size 40 : Waist 26 | Length 41
size 42 : Waist 28 | Length 41
size 44 : Waist 29 | Length 41.5
size 46 : Waist 32 | Length 41.5
Material: Chiffon
Description : skirt chiffon bentuk A-Line dan kembang sedikit di bahagian bawah, siap berlining, bergetah di pinggang dan zip di bahagian belakang

Price: RM59
Free Delivery via Poslaju


Chiffon skirt yang simple. Ada lining di bahagian dalam.

2777 Black SOLD OUT


3 comments:

  1. saya nak kaler putih lah.yg mcm ini jugak.ada tak ?

    ReplyDelete
  2. hanya warna hitam je ke? tak ada yang warna pastel ke? sebab sangat2 berminat. lagipun harga di sini berbaloi dan service bagus :)

    ReplyDelete
  3. sekarang, skirt psnjang ni dah ada stok ke?

    ReplyDelete