Jan 3, 2012

Plus Size Blouse - Nasrah II

Measurement(inches'):
Free Size : shoulder up to 15 | bust up to 43 | hip up to 46 | length 34.5 | sleeve length 22
Sesuai untuk plus size dari L, XL dan ke atas tapi mesti refer kepada measurement terlebih dahulu.
Material: Cotton
Description : blouse tetap nampak simple dengan ada sikit details di bahagian bahu/dada dan tangan. kain cotton nipis yang tak panas, boleh dipadankan dengan inner sebab agak nipis/jarang. 


Price: RM59
Free Delivery via Poslaju



 Nasrah II exactly sama macam Nasrah

2739 Grey SOLD OUT

2740 Red SOLD OUT


click on "ORDER HERE" button !


share our status on FB and win urself a free shawl worth RM25!

and also please click 'Like' on facebook button below.

10 comments:

  1. hai sis yg ni masih available ke?

    ReplyDelete
  2. hai sis..yang warna hijau macam model tu pkai available ke ??

    ReplyDelete
  3. salam sis..fabric nasrah II ni sme x ngn yg dlu?jarang x?xde less ke blouse ni?

    ReplyDelete
  4. fabric sama dengan yg dahulu punye sis. :)

    ReplyDelete
  5. hai sis..grey ada lg tk & sesuai tk tuk org preggy..?

    ReplyDelete
  6. sis ,, sy dah submit form .. tp macam ne sy nak bank in ?

    ReplyDelete
  7. refer emel ye, nnt kami akan reply

    ReplyDelete
  8. salam sis. yg merah available lg? how to place my order?

    ReplyDelete