Nov 14, 2012

Kate Exclusive Dress

Measurement (inches"):
XS : shoulder 14 | bust 32 | waist 28 | hip 36 | length 56 | sleeve length 23
S : shoulder 14.5 | bust 36 | waist 30 | hip 38 | length 56 | sleeve length 23
M : shoulder 15 | bust 38 | waist 32 | hip 40 | length 56 | sleeve length 23
L : shoulder 16 | bust 40 | waist 34 | hip 42 | length 57 | sleeve length 23
XL: 
shoulder 16.5 | bust 42 | waist 36 | hip 44 | length 57 | sleeve length 23
XXL: shoulder 17 | bust 44 | waist 38 | hip 46 | length 58 | sleeve length 23

Label: EDZ

Material: Sleek silky material. Soft, smooth, neatly tailored. Non shiny and non see through. Superb comfortable material. Yet we still add satin lining at the bottom so you do not need to wear petticoat.

Price: RM279
Free Delivery via Poslaju




2992 Kate dusty pink

Walk gracefully in EDZ latest Kate Exclusive Dress with lithe movements of the sleek material which flows dramatically and super smooth. This full length dress will absolutely make the crowd envy. 

Kate Exclusive Dress is representative of EDZ neat craftsmanship for a flattering cut dress with its sense of effortless glamour.

Model is 167cm with 4 inches heels. This dress is suitable for tall ladies as well.


Featuring chic line of dummy buttons on the chest. Large cuff with three gorgeous buttons fastening. 
The detachable sash add softness to the feminine design of princess cut bodice.

Also, featuring concealed zip opening on the front from neckline to the first top button on chest, which is also suitable for breastfeeding mommies. We also add a concealed zipper to the side to allow you put the dress on easily. Round neckline. Full lining. Non see through material.




2993 Kate soft pink


2994 Kate soft peach


2995 Kate champagne


2996 Kate silver grey


2997 Kate mint green

View from side. 

Match with a pair of statement heels and oversized clutch, Kate Exclusive Dress is a perfect choice for bridesmaids or any special occasions ;)




This is absolutely an effortless glamour dress... must-haves for every wardrobe ;)

18 comments:

  1. As salam sis, am interested, when is the next new order for "Kate Exclusive Dress" ?? Pls advise tq.

    ReplyDelete
  2. How can i order? Are you available at instagram? And is this still available? how much then?

    ReplyDelete
  3. wah, sis kena buat banyak sikit size XXL... banyak permintaan :)

    ReplyDelete
  4. Kate champagne saiz l available lagi tak..please email me back

    ReplyDelete
  5. salam.. hai. mcm mane klau I nak booked yang colour soft peach saiz M? thanks :)

    ReplyDelete
  6. salam sis affika, boleh isi order form http://www.eightdesignsboutique.com/p/order-form-eightdesigns.html

    ReplyDelete
  7. ada lagi x saiz M for Kate mint green

    ReplyDelete
  8. Kate champagne saiz L ada lg x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya nak let go kate champagne saiz L..x pernah pakai lagi..salah beli saiz..kalau nak pm saya
      snajiah@gmail.com

      Delete
  9. size s dah sold out ya? bila ada batch baru? thanks.

    ReplyDelete
  10. Salam EDZ....
    Saya memang minat sangat dengan design baju EDZ....saya dah pergi sana try... sedih nya dress nya tak cukup labuh bagi wanita yang tinggi 175 keatas... boleh tak panjangkan labuhnya sampai 60 inc atau 59 1/2 inc ker.... at least kalau yang rendah sikit tu ..dia orang boleh potong.... tapi kalau kami yang tinggi lebih sikit ni..memang tak berpeluang lansung nak pakai.... harap cadangan ini di pertimbangkan..memandangkan saya suka n tak larat nak custumade.... beli dah siap lagi puas hati n berbaloi....

    ReplyDelete
  11. slm. warna dusty pink saiz xs still available or not.? saiz s dah solt out ye. huhu

    ReplyDelete
  12. Love the champagne dn mint green colour. Ye, sy pun harap kluar batch baru. Nak orderrr...!

    ReplyDelete
  13. sis, yang warna champagne tu, takde restock ke? dah lama tunggu untuk restock..please restock sis

    ReplyDelete
  14. Salam..pls restock kate champagne L/XL
    i really want T_T

    ReplyDelete
  15. Bleh ke nk order kate mint green? Saiz s..

    ReplyDelete
  16. Please restock color champagne I really want it pleaseeeeee

    ReplyDelete
  17. saya nak let go kate dress saiz S kaler pink..aritue beli peach dan pink, dua2 kaler lebih kurang.. tak pernah pakai lagi..sapa interested leh email xctsolehax@gmail.com

    ReplyDelete