Jan 25, 2013

Birdie Print Maxi Dress - Reiza IV

Measurement (inches'):
XS: shoulder 13.5 | bust 32 | high waist 28 | hip 36 | length 56 | sleeve length 23 
S : shoulder 14 | bust 36 | high waist 30 | hip 50 | length 55 | sleeve length 23 
M : shoulder 14.5 | bust 38 | high waist 32 |  hip 54 | length 57 | sleeve length 24 
L : shoulder 16 | bust 40 | high waist 35 | hip 56 | length 57.5 | sleeve length 25.5
XL : shoulder 17 | bust 42 | high waist 37 | hip 60 | length 59.5 | sleeve length 25.5
XXL : shoulder 17.5 | bust 44 | high waist 38 | hip 62 | length 59 | sleeve length 25.5


Price: RM149
Free Delivery via Poslaju

 
Label: EDZ


Material: new material better quality. the new material is slightly heavier and durable. 100% cotton.




2956 birdie blue

Inspired by the vintage style, we've have come out with new birdie print maxi dress. 
Sooooo vintage, sooo beautiful.


Contrast black bow at back




2957 birdie peach


Contrast brown bow at back.



Satin lining from lower bust to hem.




Also comes with concealed front zipper which may be suitable for breastfeeding mommies as well.

The colour hues may be a bit different from the real product due to lighting and monitor screen setting. The dress is somehow awesome! ;)



Visit EDZ boutique today for more choices of maxi dress for gorgeous hijabista like you.
Click here for address and map to EDZ boutique.


12 comments:

  1. Sgt bminat..cuma was-was dgn ukuran bdn saya ni. Kalau terkecil atau terbesar boleh tukar saiz ke?

    ReplyDelete
  2. kod 2957 m size..how do i make order?

    ReplyDelete
  3. kod 2956 birdie blue agak2 ble ade restock?sgt berminat..

    ReplyDelete
  4. ade corak yang lain tak untuk design yg same.

    ReplyDelete
  5. saya berminat nk order yg 2957 tu la.. boleh order x?

    ReplyDelete
  6. salam sis , xde restock yg ni dah ke?

    ReplyDelete
  7. 2597 ada x lg?

    ReplyDelete
  8. 2956 birdie blue bila ada stock?

    ReplyDelete
  9. sangat suka dengan birdie dress, saya dah ada 1 birdie dress ni dan dah pun menggayakannya. cuma diharap pihak EDZ dapat buat saiz lengan baju yang longgar sedikit dan boleh disinsing untuk dress ni supaya senang untuk ambil air sembahyang.

    ReplyDelete